Κακοκαιρία: «Knossos» και «Festos Palace» δεν έδεσαν στη Μήλο εξαιτίας των ισχυρών ανέμων

Κακοκαιρία: «Knossos» και «Festos Palace» δεν έδεσαν στη Μήλο εξαιτίας των ισχυρών ανέμων Facebook Twitter
Φωτ. αρχείου EUROKINISSI
0

Προβλήματα καταγράφονται τις τελευταίες ώρες στη χώρα, λόγω της απότομης επιδείνωσης του καιρού.

Από αργά το βράδυ της Παρασκευής, έχει ξεκινήσει σταδιακά η αλλαγή στο σκηνικό του καιρού, όπως ακριβώς είχαν προειδοποιήσει αρκετοί μετεωρολόγοι τις προηγούμενες ημέρες.

Σήμερα Σάββατο, τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού θα είναι η απότομη πτώση της θερμοκρασίας, οι ισχυροί άνεμοι αλλά και οι χιονοπτώσεις.

Λόγω των ισχυρών ανέμων μάλιστα, ήδη δύο πλοία δεν κατάφεραν να δέσουν σε λιμάνι.

Πρόκειται για τα πλοία «Knossos Palace» και «Festos Palace», τα οποία μεταφέρουν 1641 επιβάτες και δεν κατάφεραν να δέσουν στο λιμάνι της Μήλου λόγω της κατάστασης.

Το «Knossos Palace» εκτελούσε το δρομολόγιο Πειραιάς – Μήλος – Ηράκλειο και το «Festos Palace» είχε αποπλεύσει από το Ηράκλειο, με προορισμό τη Μήλο και τέλος τον Πειραιά.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι επιβάτες αναμένουν άλλο δρομολόγιο για να φτάσουν στον προορισμό τους, χωρίς να έχει γίνει γνωστό πότε και πώς θα γίνει αυτό εφικτό.

Με πληροφορίες από ΕΡΤ

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νέα Πέραμος: «Το παιδί μου δεν είχε πειράξει κανέναν» - Τα σημεία που δυσκολεύουν την εξιχνίαση της υπόθεσης

Ελλάδα / Νέα Πέραμος: «Το παιδί μου δεν είχε πειράξει κανέναν» - Τα σημεία που δυσκολεύουν την εξιχνίαση της υπόθεσης

Το βάρος της έρευνας πέφτει πλέον στις καταθέσεις συγγενών και φίλων του θύματος, προκειμένου να εντοπιστούν πιθανά κίνητρα, αλλά και να διαπιστωθεί αν υπάρχει ηθικός αυτουργός πίσω από τη δολοφονία
THE LIFO TEAM