Κακοκαιρία Elias: Πού έπεσε ο μεγαλύτερος όγκος βροχής σήμερα- Live η εξέλιξη του καιρού

Κακοκαιρία Elias: Πού έπεσε ο μεγαλύτερος όγκος βροχής σήμερα Facebook Twitter
Φωτ. αρχείου: Eurokinissi
0

Από σήμερα το πρωί έχει αρχίσει να επηρεάζει τη χώρα η κακοκαιρία Elias, με βροχές και καταιγίδες να έχουν σημειωθεί ήδη σε αρκετές περιοχές της Ελλάδας.

Όπως αναφέρει το meteo.gr, τα πιο έντονα φαινόμενα από την κακοκαιρία Elias έχουν σημειωθεί μέχρι στιγμής στη δυτική Θεσσαλία, τη Φθιώτιδα και τη βόρεια Πελοπόννησο.

Το μεγαλύτερο ύψος βροχής, μέχρι τις 21:45, το βράδυ της Δευτέρας, έχει καταγραφεί στο Περτούλι Τρικάλων και είναι ίσο με 109 χιλιοστά νερού. 

Αναλυτικά, τα μεγαλύτερα ύψη βροχόπτωσης έχουν σήμερα σημειωθεί στις εξής περιοχές:

  • Περτούλι Τρικάλων 109
  • Ρίζα Κορινθίας 73
  • Αγία Τριάδα Φθιώτιδας 70
  • Κρυονέρι Κορινθίας 69
  • Τρίκαλα 63
  • Τρίκαλα Κορινθίας 59
  • Πληκάτι Ιωαννίνων 58
  • Ζήρεια- χιονοδρομικό κέντρο 52
Κακοκαιρία Elias: Πού έπεσε ο μεγαλύτερος όγκος βροχής σήμερα Facebook Twitter
Φωτ.: meteo.gr

Κακοκαιρία Elias: Η πρόγνωση της ΕΜΥ για τις επόμενες ημέρες

Η ΕΜΥ εξέδωσε νωρίτερα, σήμερα, επικαιροποιημένο έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων, στο οποίο αναφέρονται για την πορεία της κακοκαιρίας Elias τις επόμενες ημέρες, τα εξής:

Αύριο, αναμένονται κατά τόπους ισχυρές βροχές και καταιγίδες στο Ιόνιο, τα ηπειρωτικά (πλην της Μακεδονίας και της Θράκης) και προς τις βραδινές ώρες στις Σποράδες και τη βόρεια Εύβοια.

Τα μεγαλύτερα ύψη βροχής, σύμφωνα με την ΕΜΥ, θα σημειωθούν: στη Θεσσαλία (στους νομούς Καρδίτσας, Τρικάλων, Μαγνησίας και στα νότια τμήματα του νομού Λάρισας), στη Στερεά Ελλάδα (στους νομούς Φθιώτιδας, Ευρυτανίας και Βοιωτίας) και στην Ήπειρο (στους νομούς Άρτας και Πρέβεζας).

Όσον αφορά την Τετάρτη, προβλέπονται κατά τόπους ισχυρές βροχές και καταιγίδες στο Ιόνιο, την κεντρική και νότια ηπειρωτική χώρα (στη Θεσσαλία, τη Στερεά και την Πελοπόννησο), τις Σποράδες, την Εύβοια, τη δυτική Κρήτη και πιθανώς στις δυτικές Κυκλάδες. Επισημαίνεται ότι τα μεγαλύτερα ύψη βροχής θα σημειωθούν στους νομούς Καρδίτσας, Φθιώτιδας, στα ανατολικά τμήματα του νομού Μαγνησίας και στη βόρεια Εύβοια.

Την Πέμπτη κατά τόπους ισχυρές βροχές και καταιγίδες προβλέπονται έως το μεσημέρι, στις Σποράδες, τη Μαγνησία, τη βόρεια Εύβοια, και τα βορειοανατολικά τμήματα της Στερεάς. Σταδιακά τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν.

Με πληροφορίες από meteo

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

17 ΝΟΕΜΒΡΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΪΤ ΝΤΙΠΑΡΤΜΕΝΤ

Ελλάδα / Ένωση Δικαστών & Εισαγγελέων κατά Στέιτ Ντιπάρτμεντ: «Ατυχής η ανακοίνωση» για τον Αλέξανδρο Γιωτόπουλο

«Είναι από τις σπάνιες εκείνες φορές που υπουργείο Εξωτερικών άλλου Κράτους επιχειρεί να παρέμβει ανοιχτά στη Δικαιοσύνη της χώρας μας», αναφέρεται - μεταξύ άλλων - στην ανακοίνωση της Ένωσης Δικαστών & Εισαγγελέων
THE LIFO TEAM
ΔΙΚΗ ΤΕΜΠΗ

Ελλάδα / Δίκη για τα Τέμπη: Σήμερα η εισαγγελική πρόταση για την υποστήριξη της κατηγορίας

Στο επόμενο διαδικαστικό στάδιο εισέρχεται σήμερα η δίκη για το σιδηροδρομικό δυστύχημα των Τεμπών, με την εισαγγελέα του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Λάρισας να αναμένεται να προτείνει ποιες από τις παραστάσεις προς υποστήριξη της κατηγορίας θα γίνουν δεκτές
THE LIFO TEAM