Κακοκαιρία Barbara: Κλείνει ξανά στις 23:00 η Εθνική Αθηνών-Λαμίας - Άνοιξε η Αττική Οδός

Κακοκαιρία Barbara: Κλείνει ξανά στις 23:00 η Εθνική Αθηνών-Λαμίας - Άνοιξε η Αττική Οδός Facebook Twitter
Φωτ.: Eurokinissi.
0

Εκ νέου κλείνει σήμερα στις 23:00 η Εθνική Οδός Αθηνών-Λαμίας με απόφαση της τροχαίας στο πλαίσιο της κακοκαιρίας Barbara που συνεχίζει να πλήττει περιοχές της Αττικής, της Βοιωτίας και της Εύβοιας.

Συγκεκριμένα, με απόφαση τροχαίας από τις 23.00 σήμερα δε θα επιτρέπεται η κυκλοφορία όλων των οχημάτων, ανεξαρτήτως χρήσεως αντιολισθητικών αλυσίδων από Α/Κ Καλυφτάκη έως Α/Κ Οινοφύτων και στα δύο ανωτέρω ρεύματα κυκλοφορίας.

Διευκρινίζεται ότι η απαγόρευση κυκλοφορίας παντός είδους βαρέως οχήματος μέγιστου επιτρεπόμενου βάρους άνω των 3,5 τόνων εξακολουθεί να ισχύει ανεξαρτήτως χρήσεως αντιολισθητικών αλυσίδων και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας της  Αθηνών-Λαμίας, στο τμήμα της από το ύψος του Α/Κ Καλυφτάκη.

Παράλληλα, διεκόπη ξανά η κυκλοφορία στην παλαιά Εθνική οδό Ελευσίνας-Θηβών και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας από τη Χ/Θ 5,000 (πρατήριο καυσίμων Revoil-πρώην Cyclon) έως τα όρια του Ν. Αττικής με τον Ν. Βοιωτίας (Χ/Θ 30,000).

Στο μεταξύ, άνοιξε λίγο πριν από τις 19:00, σε όλο το μήκος της, η Αττική Οδός, όπως ανακοίνωσε η εταιρεία σε ανάρτηση της στο Twitter.

Συγκεκριμένα, η εταιρεία αναφέρει στην ανάρτηση της ότι η Αττική Οδός είναι «ανοιχτή σε όλο το μήκος της» ενώ «συνεχίζεται η προληπτική ρίψη άλατος από κόμβο Ελευσίνας έως κόμβο Μεταμόρφωσης».

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

«Καμία δημόσια ή δημοτική αρχή δεν μπορεί να γνωρίζει πως συμπεριφέρεται μετά την αποχώρηση από την εργασία ή υπηρεσία του οποιοσδήποτε εργαζόμενος»
NEWSROOM
Αφρικανική σκόνη

Ελλάδα / Αφρικανική σκόνη: 15 άνθρωποι μεταφέρθηκαν στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα την Τρίτη

Λιγότεροι από τους μισούς πολίτες που μεταφέρονται καθημερινά στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα χρειάστηκαν ασθενοφόρο για να φτάσουν στα νοσοκομεία της Αττικής
NEWSROOM