Κακοκαιρία Barbara: Κλείνει ξανά στις 23:00 η Εθνική Αθηνών-Λαμίας - Άνοιξε η Αττική Οδός

Κακοκαιρία Barbara: Κλείνει ξανά στις 23:00 η Εθνική Αθηνών-Λαμίας - Άνοιξε η Αττική Οδός Facebook Twitter
Φωτ.: Eurokinissi.
0

Εκ νέου κλείνει σήμερα στις 23:00 η Εθνική Οδός Αθηνών-Λαμίας με απόφαση της τροχαίας στο πλαίσιο της κακοκαιρίας Barbara που συνεχίζει να πλήττει περιοχές της Αττικής, της Βοιωτίας και της Εύβοιας.

Συγκεκριμένα, με απόφαση τροχαίας από τις 23.00 σήμερα δε θα επιτρέπεται η κυκλοφορία όλων των οχημάτων, ανεξαρτήτως χρήσεως αντιολισθητικών αλυσίδων από Α/Κ Καλυφτάκη έως Α/Κ Οινοφύτων και στα δύο ανωτέρω ρεύματα κυκλοφορίας.

Διευκρινίζεται ότι η απαγόρευση κυκλοφορίας παντός είδους βαρέως οχήματος μέγιστου επιτρεπόμενου βάρους άνω των 3,5 τόνων εξακολουθεί να ισχύει ανεξαρτήτως χρήσεως αντιολισθητικών αλυσίδων και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας της  Αθηνών-Λαμίας, στο τμήμα της από το ύψος του Α/Κ Καλυφτάκη.

Παράλληλα, διεκόπη ξανά η κυκλοφορία στην παλαιά Εθνική οδό Ελευσίνας-Θηβών και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας από τη Χ/Θ 5,000 (πρατήριο καυσίμων Revoil-πρώην Cyclon) έως τα όρια του Ν. Αττικής με τον Ν. Βοιωτίας (Χ/Θ 30,000).

Στο μεταξύ, άνοιξε λίγο πριν από τις 19:00, σε όλο το μήκος της, η Αττική Οδός, όπως ανακοίνωσε η εταιρεία σε ανάρτηση της στο Twitter.

Συγκεκριμένα, η εταιρεία αναφέρει στην ανάρτηση της ότι η Αττική Οδός είναι «ανοιχτή σε όλο το μήκος της» ενώ «συνεχίζεται η προληπτική ρίψη άλατος από κόμβο Ελευσίνας έως κόμβο Μεταμόρφωσης».

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΤΕΜΠΗ ΔΙΚΗ ΛΑΡΙΣΑ

Ελλάδα / Τέμπη: Ξεκινά αύριο η δίκη για το σιδηροδρομικό δυστύχημα - Ποιοι είναι οι 36 κατηγορούμενοι

Τουλάχιστον 230 πρόσωπα, φυσικά και νομικά, όπως συγγενείς θυμάτων, επιζώντες, Δικηγορικοί Σύλλογοι και Σωματεία, αναμένεται να παρασταθούν προς υποστήριξη της κατηγορίας
THE LIFO TEAM
ΛΕΣΒΟΣ ΤΥΡΟΚΟΜΕΙΑ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΙ ΑΦΘΩΔΗΣ ΠΥΡΕΤΟΣ

Ελλάδα / Λέσβος: Μικρή «ανάσα» για τους κτηνοτρόφους - Ανοιχτά έως και τη Δευτέρα τα τυροκομεία του νησιού

Η Λέσβος βρίσκεται αντιμέτωπη με μια σοβαρή κρίση στον πρωτογενή τομέα, καθώς η διακοπή παραλαβής γάλακτος λόγω του αφθώδους πυρετού έχει οδηγήσει εκατοντάδες κτηνοτρόφους σε απόγνωση, με χιλιάδες λίτρα να μένουν αδιάθετα
THE LIFO TEAM