Καιρός: Συνεχίζεται η ανομβρία στη χώρα - Πότε πέφτει ξανά η θερμοκρασία

Καιρός: Συνεχίζεται η ανομβρία στη χώρα - Πότε πέφτει ξανά η θερμοκρασία Facebook Twitter
0

Σε νέα ανάρτηση σχετικά με την πορεία του καιρού τις επόμενες ημέρες, προχώρησε ο Θοδωρής Κολυδάς.

Ο γνωστός μετεωρολόγος και διευθυντής της ΕΜΥ, στη σημερινή πρόγνωση του για τον καιρό το επόμενο διάστημα, επισημαίνει χαρακτηριστικά πως η ανομβρία αναμένεται να συνεχιστεί. Παράλληλα σημειώνει πως από την ερχόμενη εβδομάδα, η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση.

«Συνεχίζεται η ανομβρία στη χώρα μας τις επόμενες ημέρες στις περισσότερες περιοχές, αν και τοπικά φαινόμενα -αλλά λίγα- θα εκδηλωθούν στα ανατολικά και νότια . Οι βοριάδες στο Αιγαίο στα 5-6 και τοπικά 6-7 μποφόρ και η θερμοκρασία σε κανονικά επίπεδα με τάση πτώσεως από την ερχόμενη εβδομάδα και μετά», αναφέρει χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του.

 Σχετικά με τον αυριανό καιρό, η μετεωρολόγος της ΕΡΤ Αναστασία Τυράσκη, ανέφερε ότι την Τρίτη προβλέπεται ηλιοφάνεια, με τη θερμοκρασία να σημειώνει μικρή άνοδο. Συγκεκριμένα θα φτάσει τους 23 με 26 και τοπικά 27 βαθμούς.

 
Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΛΛΑΖΕΙ 16 ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ

Ελλάδα / Αλλάζει το φαρμακείο αυτοκινήτου: Τα 16 αντικείμενα που πρέπει να περιέχει από 18 Ιουνίου

Θα πρέπει, με ευθύνη των ιδιοκτητών ή των οδηγών των οχημάτων, να ανανεώνεται, λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών διατηρήσεώς του, τους καλοκαιρινούς κυρίως μήνες, σε μικρά χρονικά διαστήματα και όχι πέρα των δύο ετών
THE LIFO TEAM