Καιρός: Σε Άργος και Κρανίδι οι υψηλότερες θερμοκρασίες σήμερα

Καιρός: Σε Άργος και Κρανίδι οι υψηλότερες θερμοκρασίες σήμερα Facebook Twitter
Eurokinissi
0

Σε υψηλά για την εποχή επίπεδα κυμάνθηκε η θερμοκρασία σήμερα με την υψηλότερη να καταγράφεται στο Άργος.

Σύμφωνα με το δίκτυο των αυτόματων μετεωρολογικών σταθμών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών/meteo.gr, οι υψηλότερες μέγιστες θερμοκρασίες καταγράφηκαν στο Άργος με 34,5 βαθμούς Κελσίου και στο Κρανίδι Αργολίδας (34,1 βαθμοί), ενώ στην Αττική η υψηλότερη θερμοκρασία σημειώθηκε στη Νέα Μάκρη με 32,3 βαθμούς Κελσίου.

Πολύ καλές καιρικές συνθήκες σε ολόκληρη τη χώρα αναμένονται αύριο, με πιθανότητα βροχών μετά το μεσημέρι μόνο στα βορειοδυτικά ορεινά- καθώς και σχετικά υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες. 

Πιο αναλυτικά, την Τετάρτη η θερμοκρασία αναμένεται να κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από 6 έως 27 βαθμούς, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από 8 έως 29, στην Ήπειρο από 8 έως 30 βαθμούς, στη Θεσσαλία από 10 έως 32, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 12 έως 33 βαθμούς, στα νησιά του Ιονίου από 12 έως 27 και στα νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου από 12 έως 29 βαθμούς, ενώ στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου οι μέγιστες θερμοκρασίες θα φτάσουν τοπικά στους 31-32 βαθμούς.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις με εντάσεις που μόνο τοπικά θα φτάσουν τα 6 μποφόρ, ενώ σταδιακά μετά το μεσημέρι θα στραφούν σε δυτικούς με ίδιες εντάσεις. Στο Ιόνιο θα επικρατήσουν δυτικοί βορειοδυτικοί άνεμοι με εντάσεις έως 5 μποφόρ και ενδεχομένως τοπικά στα νοτιότερα τμήματα 6 μποφόρ.

Στην Αττική θα επικρατήσει ηλιοφάνεια. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις με εντάσεις έως 5 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 30 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται πολύ καλές καιρικές συνθήκες με λίγες μόνο αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί με εντάσεις έως 4 μποφόρ και η θερμοκρασία στην πόλη της Θεσσαλονίκης θα κυμανθεί από 16 έως 28 βαθμούς.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πώς έγινε η επίθεση στην Πολυτεχνειούπολη: Ταυτοποιήθηκε ο κουκουλοφόρος που χτύπησε την υπάλληλο του κυλικείου

Ελλάδα / Πώς έγινε η επίθεση στην Πολυτεχνειούπολη: Ταυτοποιήθηκε ο κουκουλοφόρος που χτύπησε την υπάλληλο του κυλικείου

Η γυναίκα κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα ξυλοδαρμού - Σήμερα θα ήταν η πρώτη μέρα λειτουργίας του κυλικείου, μετά την ανάθεσή του σε διαχειριστή
LIFO NEWSROOM
Περιστέρι: Ένοπλος ληστής «χτύπησε» δύο φορές σε 25 λεπτά – Άρπαξε 2.200 ευρώ με την απειλή μαχαιριού

Ελλάδα / Περιστέρι: Ένοπλος ληστής «χτύπησε» δύο φορές σε 25 λεπτά – Άρπαξε 2.200 ευρώ με την απειλή μαχαιριού

Διπλή ληστεία σε καταστήματα τυχερών παιχνιδιών στο Περιστέρι μέσα σε μόλις 25 λεπτά – Ο δράστης απείλησε υπαλλήλους με μαχαίρι και διέφυγε με 2.200 ευρώ. Σε εξέλιξη οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ.
LIFO NEWSROOM