Καβάλα: Ξέθαψαν νεκρό και έβαλαν στη θέση του τσουβάλια με άχυρα

Καβάλα: Ξέθαψαν νεκρό και έβαλαν στη θέση του τσουβάλια με άχυρα Facebook Twitter
Φωτογραφία αρχείου EUROKINISSI
0

Έρευνα για μία απίστευτη υπόθεση κάνει η αστυνομία στην Καβάλα, καθώς διαπιστώθηκε ότι άγνωστοι πήραν τη σορό ηλικιωμένου από νεκροταφείο και στη θέση του έβαλαν τσουβάλια με άχυρα.

 

Το περιστατικό αποκαλύφθηκε κατά την τέλεση του μνημόσυνου 9 ημέρες μετά τον θάνατο του ηλικιωμένου. Συγγενείς του παρατήρησαν κάτι περίεργο στο νεκροταφείο Ελευθερούπολης και ειδοποίησαν την αστυνομία.Στη συνέχεια έγινε εκταφή και διαπιστώθηκε ότι κάποιος είχε πάρει τη σορό του ηλικιωμένου και στη θέση του στο φέρετρο είχε βάλει τσουβάλια με άχυρο. Σύμφωνα με πληροφορίες της δημοσιογράφου της περιοχής, Μαρίας Παπάζογλου, υπήρχαν διαφωνίες εντός της οικογένειας για το πού θα ταφεί ο ηλικιωμένος.

 

«Στις 28 Απριλίου έγινε η ταφή ενός ηλικιωμένου 76 ετών. Στα εννιάμερα η οικογένεια διαπίστωσε ότι τα χώματα ήταν πειραγμένα. Πήγαν στο αστυνομικό τμήμα, έγινε η εκταφή και μέσα στο φέρετρο υπήρχαν άχυρα. Το αστυνομικό τμήμα του δήμου Παγγαίου κάνει έρευνα», δήλωσε στο Mega ο αντιδήμαρχος Χρήστος Μποσμπότης.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τέμπη: Νέος πραγματογνώμονας για την έκρηξη μετά τη σύγκρουση των τρένων

Ελλάδα / Τέμπη: Νέος πραγματογνώμονας για την έκρηξη μετά τη σύγκρουση των τρένων

Συγγενείς των θυμάτων υποστηρίζουν πως η έκρηξη που προκλήθηκε τη στιγμή του σιδηροδρομικού δυστυχήματος των Τεμπών δεν δικαιολογεί το γνωστό, νόμιμο φορτίο της εμπορικής αμαξοστοιχίας
NEWSROOM