Ισχυρή χαλαζόπτωση έπληξε οικισμούς της Ροδόπης

Ισχυρή χαλαζόπτωση έπληξε οικισμούς της Ροδόπης Facebook Twitter
Φωτ. / Παρατηρητής της Θράκης
0

Ισχυρή χαλαζόπτωση σημειώθηκε νωρίτερα στην περιοχή της Ροδόπης, την ώρα που κακοκαιρία πλήττει την περιοχή.

Αναλυτικότερα, από νωρίς το πρωί της Μεγάλης Παρασκευής έντονα καιρικά φαινόμενα πλήττουν την περιοχή της Ροδόπης, ενώ σημειώθηκε χαλαζόπτωση το μεσημέρι στον δήμο Ιάσμου και ιδιαίτερα τους οικισμούς Παλλάδιο, Αμβροσία και Πολύανθο. Σύμφωνα με τους κατοίκους μάλιστα, η διάρκειά της ήταν μεγάλη.

Στην Εγνατία οδό στο ύψος του Σώστη, το χαλάζι σχεδόν «έστρωσε» τον δρόμο, χωρίς ωστόσο να έχει γίνει καμία αναφορά μέχρι στιγμής για ζημιές. Πολλοί οδηγοί χρειάστηκε να σταματήσουν στην άκρη του δρόμου, μέχρι να κοπάσει το φαινόμενο.

Σημειώνεται πως οι αρμόδιοι του Δήμου Ιάσμου ενημερώνουν τον ΕΛΓΑ για τυχόν καταστροφές στις καλλιέργειες.

Ισχυρή χαλαζόπτωση έπληξε οικισμούς της Ροδόπης Facebook Twitter
Φωτ. / ΕΡΤ
Ισχυρή χαλαζόπτωση έπληξε οικισμούς της Ροδόπης Facebook Twitter
Φωτ. / ΕΡΤ

Με πληροφορίες από ΕΡΤ / Παρατηρητής της Θράκης

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΜΑΘΗΤΡΙΕΣ ΠΤΩΣΗ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

Ελλάδα / Ηλιούπολη: Κλιμάκιο του υπουργείου Παιδείας με ψυχολόγους και κοινωνικούς λειτουργούς στο σχολείο των δύο μαθητριών

Το υπουργείο τόνισε ότι προτεραιότητα είναι «η προστασία της ψυχικής υγείας των μαθητών/τριών, των οικογενειών τους και η στήριξη της εκπαιδευτικής κοινότητας»
THE LIFO TEAM
ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΠΤΩΣΗ

Ελλάδα / Ηλιούπολη: Νέες πληροφορίες για το σημείωμα του ενός από τα δύο κορίτσια που έπεσαν από την ταράτσα

Η αναφορά στις Πανελλήνιες και όσα έχουν γίνει μέχρι ώρας γνωστά για την υπόθεση - «Ήταν μόνη της», περιγράφουν συνομήλικα κορίτσια για τη μία από τις δύο 16χρονες
THE LIFO TEAM
Επεισόδια στο ΑΠΘ: Η ανακοίνωση των πρυτανικών αρχών - «Η σημερινή επίθεση προσβάλλει την ίδια μας την υπόσταση»

Ελλάδα / Επεισόδια στο ΑΠΘ: Η ανακοίνωση των πρυτανικών αρχών - «Η σημερινή επίθεση προσβάλλει την ίδια μας την υπόσταση»

Οι πρυτανικές αρχές ζήτησαν άμεσα την εφαρμογή του νόμου, μετά το επεισόδιο στην Πολυτεχνική Σχολή, στη Νομική Σχολή και στη Σχολή Οικονομικών Επιστημών
THE LIFO TEAM