Ηράκλειο: Προφυλακίστηκε ο συζυγοκτόνος - Τι είπε η δικηγόρος του

Ηράκλειο: Προφυλακίστηκε ο συζυγοκτόνος - Τι είπε η δικηγόρος του Facebook Twitter
0

Προφυλακίστηκε, με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, ο 54χρονος, ο οποίος τα ξημερώματα της Κυριακής 22 Δεκεμβρίου τραυμάτισε θανάσιμα την 33χρονη σύζυγό του μέσα στο σπίτι τους στη Νέα Αλικαρνασό, στο Ηράκλειο.

Στην απολογία του, ο 54χρονος υδραυλικός φέρεται να δήλωσε «συντετριμμένος και μετανιωμένος» για το στυγερό του έγκλημα, σύμφωνα με τη συνήγορο υπεράσπισής τους, η οποία χαρακτήρισε αναμενόμενη την προφυλάκισή του. «Στην εξέλιξη αυτή συνετέλεσε το γεγονός ότι υπάρχει απαξία στην πράξη, ανεξαρτήτως του ότι υπάρχουν πραγματικοί ισχυρισμοί, οι οποίοι νομίζω πως έχουν ιδιαίτερη βαρύτητα και λαμβάνονται υπόψιν ιδιαιτέρως σε επόμενο στάδιο ή κατά την ακροαματική διαδικασία», πρόσθεσε.

Τα ξημερώματα της 22ας Δεκεμβρίου, ο καθ' ομολογίαν δράστης συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηρακλείου, για την ανθρωποκτονία της 33χρονης μητέρας με κυνηγετικό όπλο. Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης, η δολοφονία έγινε περίπου στις 3 τα ξημερώματα. Το ζευγάρι είχε επιστρέψει το ίδιο βράδυ από μία ταβέρνα της περιοχής, σύμφωνα με γείτονες που μίλησαν στον τηλεοπτικό φακό. 

Η συνήγορος του 54χρονου, Αλεξάνδρα Σπανάκη, ανέφερε το κύριο μέλημα στο εξής είναι το παιδί του ζευγαριού και η λήψη μέτρων προστασίας του προς όλες τις κατευθύνσεις και από όλες τις απόψεις.

 

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Φωτιές σε όλη ην Ελλάδα: Νύχτα μάχης με τα πύρινα μέτωπα σε Μεσσηνία, Εύβοια, Χανιά, Δροσοπηγή, Κύθηρα

Ελλάδα / Φωτιές σε όλη την Ελλάδα: Πύρινα μέτωπα σε Μεσσηνία, Εύβοια, Χανιά, Δροσοπηγή, Κύθηρα

Εκτός ελέγχου εξαιτίας και των ισχυρών ανέμων η φωτιά στον Αητό Μεσσηνίας - Μάχη με τον χρόνο στην Εύβοια - Διάσπαρτες εστίες χωρίς ανέμους στη Δροσοπηγή - Ζητήθηκε διεθνής βοήθεια
LIFO NEWSROOM
Φωτιά στην Εύβοια: Εκτός ελέγχου τα μέτωπα - Εκκενώνονται οικισμοί, καίγονται γραμμές της ΔΕΗ

Ελλάδα / Φωτιά στην Εύβοια: Εκτός ελέγχου τα μέτωπα - Εκκενώνονται οικισμοί

Το πύρινο μέτωπο που κινείται προς το Αφράτι παρουσιάζει μεγάλη ένταση και ταχύτητα εξάπλωσης - Τεράστιες φλόγες ξεπέρασαν ακόμα και αντιπυρικές ζώνες πλάτους 15 μέτρων σε παραποτάμιες περιοχές
LIFO NEWSROOM
Ανεξέλεγκτη η φωτιά στη Δροσοπηγή: Το δεύτερο μέτωπο μπήκε στο Κρυονέρι - Μηνύματα από το 112

Ελλάδα / Ανεξέλεγκτη η φωτιά στη Δροσοπηγή: Το δεύτερο μέτωπο μπήκε στο Κρυονέρι - Μηνύματα από το 112

Το ένα μέτωπο καίει σπίτια στο Κρυονέρι - Το άλλο μέτωπο είναι στα όρια της Δροσοπηγής - Επιχειρούν 145 πυροσβέστες με 5 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, 44 οχήματα, εθελοντές, 10 αεροσκάφη και 7 ελικόπτερα
LIFO NEWSROOM