ΤΩΡΑ

Ιωάννα Πηλιχού: «Δεν θα συνεργαζόμουν ξανά με τον Φιλιππίδη- Είχε υποτιμητική συμπεριφορά»

Ιωάννα Πηλιχού: «Δεν θα συνεργαζόμουν ξανά με τον Φιλιππίδη- Δέχθηκα υποτιμητική συμπεριφορά» Facebook Twitter
0

Για την σεξουαλική παρενόχληση που δέχθηκε σε νεαρή ηλικία αλλά και την δύσκολη συνεργασία με τον Πέτρο Φιλιππίδη μίλησε η ηθοποιός Ιωάννα Πηλιχού. 

«Έχει τύχει εντός και εκτός δουλειάς. Δεν ξεχωρίζει αυτή η δουλειά από τις άλλες. Αν καθαρίσει αυτός ο χώρος, θα είναι ευτύχημα. Το σημαντικό του MeToo είναι, πέρα από τη δικαίωση των θυμάτων, οι θύτες να σκεφτούν διπλά και τριπλά πριν προβούν σε αυτές τις συμπεριφορές», σημείωσε μιλώντας στο Mega. 

Σε ερώτηση αν έχασε δουλειά λόγω ανήθικης πρότασης, η Ιωάννα Πηλιχού απάντησε: «Εκτός δεν ήταν θέμα δουλειάς. [...] Μπορεί να έχω πάει στο γιατρό, στο σχολείο μου, να έχω προχωρήσει στη γειτονιά μου- ήταν άλλοι χώροι που απλώς μετά τους απέφευγα. Στο σχολείο έχω δεχτεί παρενόχληση από ενήλικο, αλλά και από φίλο των γονιών μου. Μου πήρε πολλά χρόνια να τα συζητήσω. Τώρα η κοινωνία είναι έτοιμη να ακούσει», πρόσθεσε.

Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στις αποκαλύψεις για περιστατικά κακοποίησης στο χώρο του θεάματος αλλά και την δύσκολη συνεργασία που είχε με τον Πέτρο Φιλιππίδη. 

«Υπήρχαν ονόματα, γενικά, που δεν τα άγγιζες, γιατί με ένα μαγικό τρόπο είχαν το ακαταλόγιστο, τα ΜΜΕ ήταν υπέρ τους. Χαίρομαι που επιτέλους θα αποφανθεί η Δικαιοσύνη και θα λογοδοτήσουν αυτοί οι άνθρωποι για πράξεις που τους έχουν καταγγείλει», είπε.

Μιλώντας συγκεκριμένα για τον Πέτρο Φιλιππίδη και τη συνεργασία τους, ανέφερε: «Είχα πολύ δύσκολη συνεργασία με τον Πέτρο Φιλιππίδη, δε θα συνεργαζόμουν ξανά. Είχε πολύ υποτιμητική συμπεριφορά, κυρίως στους δυο νεότερους που ήμασταν. Στις αρχές κάναμε πρόβες με τις φόρμες και κάποια φορά ήμουν πάνω στη σκηνή και μου λέει, "Βάλε καμιά φορά και κανένα φόρεμα να θυμηθούμε κι εμείς ότι είσαι γυναίκα" και όταν πήγα να απαντήσω μου είπε να μη μιλάω γιατί "οι νέοι δε μιλάνε"».

Ελλάδα
0

ΤΩΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ψυχικό: Θέμα χρόνου η σύλληψη του ηθικού αυτουργού για τη δολοφονία του τοπογράφου

Ελλάδα / Ψυχικό: Θέμα χρόνου η σύλληψη του ηθικού αυτουργού για τη δολοφονία του τοπογράφου

Η ανάλυση από τα βίντεο στην ευρύτερη περιοχή του Αμαρουσίου, εκεί από όπου ξεκίνησε και κατέληξε το μαύρο σκούτερ την ημέρα της δολοφονίας, δείχνει την ύπαρξη τουλάχιστον ενός συνεργού
LIFO NEWSROOM