Ιερέας σε τελετή της Χ.Α. στέλνει ψάλλοντας ανάθεμα στους αντιπάλους της

Ιερέας σε τελετή της Χ.Α. στέλνει ψάλλοντας ανάθεμα στους αντιπάλους της Facebook Twitter
1

Ιερέας που τέλεσε την επιμνημόσυνη δέηση για τα δολοφονηθέντα μέλη της Χ.Α. Φουντούλη  και Καπελώνη, εξήρε την οργάνωση, την ευλόγησε και στη συνέχεια έστειλε και ανάθεμα στους αντιπάλους της.

Αίσθηση προκάλεσε το γεγονός πως αναθεμάτισε «όσους εντός και εκτός της πατρίδας μας, πολιτικούς, δημοσιογράφους και άλλους καλλιεργούν μίσος ενάντια σε όσους υπερασπίζονται τα ιερά και όσια της φυλής μας».

Ο ιερέας δεν παρέλειψε να κάνει και ιδιαίτερη μνεία στον αρχηγό της οργάνωσης και τους συνεργάτες του ευχόμενος «όπως Κύριος ο Θεός συνεργήσαι και κατευοδώσει τον θεάρεστον αγώναν τους που δίνουν υπέρ της πίστεως και της πατρίδας».

Μόλις τελειώνει δε την επιμνημόσυνη δέηση για τα δύο θύματα, εύχεται δύναμη και καλό αγώνα στους χρυσαυγίτες που εν τω μεταξύ τον τον έχουν καταχειροκροτήσει.

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Καταγγελία από την Θεσσαλία: Έκλεισαν την δομή που μεταφέρονταν τα ζώα και έφυγαν

Ελλάδα / Θεσσαλία: Τι απέγιναν τα ζώα συντροφιάς μετά το πέρασμα της κακοκαιρίας; - Καταγγελίες για γερά νεύρα

Κραυγή αγωνίας από τους εθελοντές της περιοχής και αιχμές κατά της Ειδικής Γραμματείας για την Προστασία των Ζώων Συντροφιάς - Όσοι εξακολουθούν να νοιάζονται για την προστασία αυτών των πλασμάτων καταγγέλλουν ότι υπεύθυνοι έκλεισαν τη δομή που μεταφέρονταν τα ζώα και έφυγαν...
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Εδώ ακόμα και ο Σεραφείμ Πειραιώς (ο Σεραφείμ!) δεν τους χωνεύει γιατί δηλώνουν ανοιχτά ότι έχουν σχέση με παγανισμό, ενώ ο συγκεκριμένος μόνο οσιομάρτυρες δεν τους ανακήρυξε ακόμα.