Ιατροδικαστής Λέων: Πιθανό η Τζωρτζίνα να υπέφερε από εξωγενείς παράγοντες- Χαριστική βολή η κεταμίνη

Ιατροδικαστής Λέων: Πιθανό η Τζωρτζίνα να υπέφερε από εξωγενείς παράγοντες- Χαριστική βολή η κεταμίνη Facebook Twitter
0

Την άποψή του πως η Τζωρτζίνα μπορεί να υπέφερε από περισσότερους από έναν εξωγενείς παράγοντες εξέφρασε ο ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων, επισημαίνοντας πως σίγουρα το παιδί «υπέφερε πάρα πάρα πολύ».

Μιλώντας στην τηλεόραση της ΕΡΤ, ο κ. Λέων είπε, ειδικότερα: «Η Τζωρτζίνα δεν είμαι βέβαιος (...) ότι υπέφερε μόνο από έναν εξωγενή παράγοντα. Υπέφερε, είναι βέβαιο, αλλά το ποιος είναι ο εξωγενής παράγοντας που επιδρούσε κάθε φορά δεν το γνωρίζουμε. Και δεν είμαι και βέβαιος ότι μπορούμε με σιγουριά να το μάθουμε για όλα τα περιστατικά».

Η χορήγηση της κεταμίνης στο παιδί έπαιξε «καθοριστικό ρόλο» είπε ο ίδιος, αναφέροντας πως ήταν η «χαριστική βολή, σε ένα κοριτσάκι που πραγματικά υπέφερε πάρα πάρα πολύ». 

Για τους θανάτους της Ίριδας και της Μαλένας επανέλαβε: «Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι πρόκειται για εγκληματική ενέργεια και για εξωγενή παράγοντα». Ο παράγοντας αυτός, όμως, είναι διαφορετικός από εκείνον που σκότωσε την 9χρονη. 

Ο θάνατος της Μαλένας

Αναφερόμενος, ειδικότερα, στη Μαλένα επεσήμανε πως έκανε την ανάρτηση για τις αμυχές στο πρόσωπό της καθώς ακούγονταν για μεγάλο διάστημα ότι ήταν απλές εκδορές. 

Εξήγησε πως η θέση των αμυχών θα έπρεπε να κινητοποιήσει εκείνους που την εξέτασαν, καθώς έπρεπε να γίνει έρευνα. 

Ο θάνατός της όμως προσδιορίστηκε ως παθολογικός κάτι που «κλείδωνε» κάθε άλλο σενάριο, σημείωσε. 

Καταλήγοντας υπογράμμισε πως είναι αδύνατο η Μαλένα να πέθανε από ηπατική ανεπάρκεια καθώς «το πρώτο σύμπτωμα της ηπατικής ανεπάρκειας είναι ο ίκτερος», κάτι που η μικρή δεν είχε.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ