Στην αγκαλιά του Γιώργου Μαυρίδη βρίσκεται από χθες η Παλόμα, το κουτάβι που είχε βρεθεί ακρωτηριασμένο στην Ξάνθη, καθώς ο γνωστός tattoo artist την υιοθέτησε πρόσφατα.

 

Η φιλοζωική ομάδα adespotoulia Xanthis δημοσίευσε δυο φωτογραφίες με τον Γιώργο Μαυρίδη να κρατάει στην αγκαλιά του την Παλόμα, έχοντας στο πλευρό του και την Μόλυ, τον σκύλο του.

 

 

Σύμφωνα με την φιλοζωική οργάνωση, ο Γιώργος Μαυρίδης ξεκίνησε τις απαραίτητες ενέργειες για να προσφέρει στο ζώο την καλύτερη ζωή, που ωστόσο ξεκινά με κλινικές και εξετάσεις, καθώς η Παλόμα έχει μεγαοισοφάγο οισοφαγική παλινδρόμηση, που σημαίνει ότι δεν τρώει κανονικά. Προκειμένου να ξεπεράσει το πρόβλημα, που απέκτησε επειδή της έριξαν οξύ μέσα στο στόμα, ξεκίνησε θεραπείες με κορτιζόνη, αφού της δημιουργήθηκε τεράστια φλεγμονή στον οισοφάγο.

 

«Ας ευχηθούμε στον Γιώργο καλή δύναμη στον Γολγοθά του και να ξέρει ότι εμείς θα είμαστε δίπλα του σε ότι χρειαστεί», αναφέρει η φιλοζωική οργάνωση.

 

 

Ο Γιώργος Μαυρίδης δημοσίευσε στο προφίλ του στο Instagram ένα Story με την Παλόμα σε κτηνιατρείο της Θεσσαλονίκης. 

 

Η Παλόμα, το κουτάβι που ακρωτηρίασαν στη Ξάνθη, στην αγκαλιά του Γιώργου Μαυρίδη

 

Η κτηνωδία στο μόλις δυο μηνών κουτάβι είχε προκαλέσει οργή και αποτροπιασμό, καθώς βρέθηκε ακρωτηριασμένη και φέροντας ίχνη σαδιστικού βασανισμού.

 

Το πόδι και το αυτί του σκύλου, έδειχναν να κόπηκαν με μαχαίρι η παρεμφερές αιχμηρό αντικείμενο, ενώ το ζώο έφερε πολλά ακόμη τραύματα στο σώμα του.

 

Η Παλόμα, το κουτάβι που ακρωτηρίασαν στη Ξάνθη, στην αγκαλιά του Γιώργου Μαυρίδη

 

* Δείτε ακόμη Το καλό νέο της ημέρας: Το κουτάβι της Ξάνθης βρήκε τους καλύτερους κηδεμόνες