Η κίνηση στους δρόμους: Ουρές στον Κηφισό

Η κίνηση στους δρόμους: Ουρές στον Κηφισό Facebook Twitter
Φωτ: Eurokinissi
0

Σημαντικές καθυστερήσεις καταγράφονται και σήμερα στους δρόμους της Αττικής λόγω της αυξημένη κίνησης.

Στο «κόκκινο» βρίσκεται ο Κηφισός τόσο στην άνοδο όσο και στην κάθοδο από την Κηφισιά μέχρι και το Αιγάλεω. 

Η κίνηση στους δρόμους: Ουρές στον Κηφισό Facebook Twitter

Δείτε Live την κίνηση στους δρόμους

Στο κέντρο της Αθήνας, εντοπίζονται καθυστερήσεις κυρίως στην περιοχή του Χίλτον όπως επίσης στην άνοδο της λεωφόρου Αλεξάνδρας, την Συγγρού, την Αρδηττού, την Πανεπιστημίου και τη Σταδίου.

Έντονη κίνηση επικρατεί και σε τμήματα της Λεωφόρου Κηφισίας, ενώ στο κόκκινο βρίσκεται και η Αττική Οδός. 

Συγκεκριμένα, οι καθυστερήσεις στην Αττική Οδό ξεπερνούν τα 20 με 25 λεπτά  στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο, από Δημοκρατίας έως Κηφισίας και από Μεταμόρφωση (είσοδος από Λαμία) έως Κηφισίας.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νέες ταυτότητες: Έτοιμη σε 10 ημέρες η πλατφόρμα για τον Προσωπικό Αριθμό - Πώς θα τον εκδώσετε;

Ελλάδα / Νέες ταυτότητες: Έτοιμη σε 10 ημέρες η πλατφόρμα για τον Προσωπικό Αριθμό - Πώς θα τον εκδώσετε;

Σε λίγες ημέρες οι έλληνες πολίτες θα μπορούν να εισέλθουν στην πλατφόρμα myinfo.gov.gr και να λάβουν τον Προσωπικό Αριθμό Πολίτη που θα αναγράφεται στις νέες ταυτότητες
LIFO NEWSROOM