Η κακοκαιρία Bora χτυπά τη Ρόδο: Ποτάμια οι δρόμοι στην Ιαλυσό

Η κακοκαιρία Bora χτυπά τη Ρόδο: Ποτάμια οι δρόμοι στην Ιαλυσό Facebook Twitter
Στο έλεος της κακοκαιρίας Bora η Ρόδος / φωτ.: rodiaki
0

Οι δρόμοι στην Ιαλυσό της Ρόδου μετατράπηκαν σε ποτάμια μετά από λίγη ώρα βροχόπτωσης, ενώ η Λεωφόρος Ηρακλειδών, από το αεροδρόμιο μέχρι τη Φανερωμένη, θύμιζε χείμαρρο, καθώς η κακοκαιρία Bora χτυπά το νησί.

Πλημμυρικά φαινόμενα καταγράφηκαν και σε άλλες περιοχές, προκαλώντας δυσκολίες στην κυκλοφορία των οχημάτων, με πιο έντονα τα φαινόμενα στην Ιξιά και την Ιαλυσό, αλλά και στην περιοχή Ασγούρου και στη Ρόδου-Λίνδου, σε σημεία που εγκλωβίζεται το νερό σε κάθε δυνατή βροχόπτωση.

Στην περιοχή των Αγίων Αποστόλων, ένα αυτοκίνητο εγκλωβίστηκε, με τις αρμόδιες Αρχές να καταβάλλουν προσπάθειες για τον απεγκλωβισμό του.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία, χρειάστηκε να επέμβει σε αρκετές περιπτώσεις για παροχή βοήθειας σε οδηγούς, ενώ δεν έχουν λείψει και τα περιστατικά πτώσης δέντρων στο οδόστρωμα.

Από το αυτοτελές γραφείο Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Ρόδου, ανακοινωθηκε προ ολίγου ότι «Το οδικό δίκτυο στην περιοχή Άνω Ηλιούπολης προς Ρόδου-Λίνδου, Ασγούρου, Αγίων Αποστολων και κατά μήκος της λεωφόρου Ηρακλειδων έχει επιβαρυνθεί σημαντικά. Παρακαλούμε τους πολίτες να περιορίσουν κατά το δυνατόν τις μετακινήσεις τους μέχρι την υποχώρηση των πλημμυρικών φαινομένων».

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Καύσωνας: Απαγόρευση delivery και εξωτερικών εργασιών το Σάββατο από 12:00 έως 16:00 στην Αττική

Ελλάδα / Καύσωνας: Απαγόρευση delivery και εξωτερικών εργασιών το Σάββατο από 12:00 έως 16:00 στην Αττική

Έκτακτα μέτρα προστασίας για εργαζομένους στον ιδιωτικό τομέα ανακοίνωσε το Υπουργείο Εργασίας λόγω των επικίνδυνα υψηλών θερμοκρασιών. Πρόστιμα 2.000 ευρώ για παραβάσεις.
LIFO NEWSROOM
Ρόδος: Η κατάθεση 31χρονης για σεξουαλική κακοποίηση από τον πατέρα της – «Με βίαζε τρεις φορές την ίδια μέρα»

Ελλάδα / Ρόδος: Η κατάθεση 31χρονης για σεξουαλική κακοποίηση από τον πατέρα της – «Με βίαζε τρεις φορές την ίδια μέρα»

Η 31χρονη κατέθεσε – παρουσία ψυχολόγου – πως έπεσε πρώτη φορά θύμα σεξουαλικής επίθεσης από τον πατέρα της όταν ήταν 16 ετών και ζούσαν μαζί στο σπίτι της γιαγιάς της, έπειτα από τον χωρισμό των γονιών της
LIFO NEWSROOM
Δίκη Γρίβα: «Περίμενα ότι θα αυτοκτονούσε, όχι ότι θα σκότωνε» - Ενταση στην αίθουσα με τους γονείς του θύματος

Ελλάδα / Δίκη Γρίβα: «Περίμενα ότι θα αυτοκτονούσε, όχι ότι θα σκότωνε» - Ενταση στην αίθουσα με τους γονείς του θύματος

Ολοκληρώθηκε η εξέταση των μαρτύρων στη δίκη για τη γυναικοκτονία της Κυριακής Γρίβα, με τους γονείς της να ξεσπούν εναντίον του κατηγορούμενου
LIFO NEWSROOM
ΦΩΤΙΑ ΣΤΟΝ ΦΕΝΕΟ

Ελλάδα / Φωτιά στον Φενεό: «Η σημαντικότερη μέχρι στιγμής οικολογική καταστροφή της φετινής αντιπυρικής περιόδου»

Τα αίτια της φωτιάς στον Φενεό - Τα 5.950 από τα 11.460 στρέμματα που κάηκαν, αφορούν δασικό είδος χωρίς δυνατότητα φυσικής αναγέννησης μετά από πυρκαγιά - Δείτε χάρτες
LIFO NEWSROOM