Το Hotel Ερμού απαγόρευσε την είσοδο στην drag queen ΔουKissa- Λόγω της εμφάνισής της

Το Hotel Ερμού απαγόρευσε την είσοδο στην drag queen ΔουKissa- Λόγω της εμφάνισής της Facebook Twitter
Φωτ: Doukissa/ Instagram
0

Το Hotel Ερμού φέρεται να απαγόρευσε την είσοδο στην γνωστή drag queen ΔουKissa λόγω της εμφάνισής της.

Η ΔουKissa βρέθηκε στο συγκεκριμένο μαγαζί το βράδυ του περασμένου Σαββάτου και, όπως αναφέρεται στην καταγγελία που έγινε στα social media, οι άνθρωποι που βρίσκονταν στην πόρτα τής αρνήθηκαν την είσοδο λόγω της (drag) εμφάνισής της με αποτέλεσμα να μην καταφέρει να εισέλθει στο μαγαζί.

Η καταγγελία

«Απόψε στο Hotel Eρμού, όπου τραγουδάει η Άννα Βίσση, απαγόρεψαν αυταρχικά την είσοδο στην drag queen Δούκισσα λόγω της εμφάνισής της. Πόσο υποκριτικό και αναχρονιστικό εκ μέρους της διεύθυνσης αλλά και πόσο ανακόλουθο με την προσωπικότητα και την ουσία της Άννας Βίσση. Νιώθουμε βαθιά πληγωμένοι και προσβεβλημένοι αλλά και πάρα πολύ θυμωμένοι. Περιμένουμε την επίσημη συμπεριφορά και την απολογία σε περίπτωση που πρόκειται για επίσημη θέση του μαγαζιού υπέρ των διακρίσεων».

Το Hotel Ερμού απαγόρευσε την είσοδο στην drag queen ΔουKissa- Λόγω της εμφάνισής της Facebook Twitter

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ΔουKissα θα συναντούσε μία παρέα φίλων της που είχε κάνει κάνει κράτηση και βρισκόταν ήδη μέσα στο μαγαζί και που μετά το περιστατικό αποχώρησε.

Η ανάρτηση της Άννας Βίσση για το περιστατικό στο Hotel Ερμού

Η Άννα Βίσση σχολίασε το περιστατικό με την ΔουKissα, μέσω ανάρτησης στο προσωπικό της λογαριασμό στο Ιnstagram. 

«Γνωρίζετε όλοι τις πεποιθήσεις μου περί ρατσισμού χρόνια τώρα. Άρα είναι κάτι που μαθαίνω κι εγώ μόλις. Δυστυχώς το Hotel Ermou έκλεισε το Σάββατο αλλιώς θα φρόντιζα ο άνθρωπος που το έκανε αυτό να απολυθεί αφού απολογηθεί. Λυπάμαι ειλικρινά», έγραψε χαρακτηριστικά.

Το Hotel Ερμού απαγόρευσε την είσοδο στην drag queen ΔουKissa- Λόγω της εμφάνισής της Facebook Twitter
Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Θεσσαλονίκη: Καταδίκη 7 ατόμων για υπερκοστολογήσεις σε κατασκευή στην Εγνατία Οδό

Ελλάδα / Θεσσαλονίκη: Καταδίκη 7 ατόμων για υπερκοστολογήσεις σε κατασκευή στην Εγνατία Οδό

Μετά από πολύμηνη δίκη, το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης έκρινε ενόχους - χωρίς να τους αναγνωρίσει κανένα ελαφρυντικό - συνολικά 7 από τους 15 κατηγορούμενους
LIFO NEWSROOM
Ειρήνη Μουρτζούκου: Για «αδίστακτη δράση» μιλά το κατηγορητήριο - Τι αναφέρει για τους θανάτους των βρεφών 

Ελλάδα / Ειρήνη Μουρτζούκου: Για «αδίστακτη δράση» μιλά το κατηγορητήριο - Τι αναφέρει για τους θανάτους των βρεφών 

Αποπειράθηκε τέσσερις φορές να αφαιρέσει τη ζωή ενός από τα δύο παιδιά της, αναφέρει μεταξύ άλλων το κατηγορητήριο - Η Ειρήνη Μουρτζούκου επέστρεψε στη ΓΑΔΑ, όπου κρατείται μέχρι την απολογία της
LIFO NEWSROOM