Χιλιάδες κόσμου έξω από την ΕΡΤ

Χιλιάδες κόσμου έξω από την ΕΡΤ Facebook Twitter
1

Μαζική ήταν η ανταπόκριση του κόσμου στο κάλεσμα των εργαζομένων της ΕΡΤ, της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ στο σημερινό συλλαλητήριο έξω από τις εγκαταστάσεις του Ραδιομεγάρου στην Αγία Παρασκευή. Χιλιάδες πολίτες έχουν συγκεντρωθεί αυτή την ώρα, καλύπτοντας μια απόσταση από το Νομισματοκοπείο έως ψηλά στη διασταύρωση του Σταυρού.

Άνδρες της Τροχαίας είναι επί ποδός, καθώς η λεωφόρος Μεσογείων έχει κλείσει, ενώ συνεχώς συρρέει κόσμος.

Στο μεταξύ, το ΠΑΜΕ πραγματοποίησε ξεχωριστή συγκέντρωση στην πλατεία της Αγίας Παρασκευής, όπου το «παρών» έδωσε και ο γγ της ΚΟ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας. Τα μέλη του ΠΑΜΕ κατευθύνθηκαν στη συνέχεια προς το Ραδιομέγαρο, όπου και ενώθηκαν με τους υπόλοιπους διαδηλωτές.

Χιλιάδες κόσμου έξω από την ΕΡΤ Facebook Twitter
Χιλιάδες κόσμου έξω από την ΕΡΤ Facebook Twitter
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δολοφονία Γρηγορόπουλου: Από τα ισόβια στην «πρόωρη» αποφυλάκιση Κορκονέα και την επιστροφή στη φυλακή

Ελλάδα / Δολοφονία Γρηγορόπουλου: Από τα ισόβια στην «πρόωρη» αποφυλάκιση Κορκονέα και την επιστροφή στη φυλακή

Η υπεράσπιση, μέσω της δικηγόρου Βάσως Πανταζή, ανακοίνωσε ότι θα προσφύγει εκ νέου στον Άρειο Πάγο, χαρακτηρίζοντας την απόφαση «αναιρετέα»
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ
Τροχαίο δυστύχημα στην Ποσειδώνος: «Πρέπει να δούνε αν οδηγούσε ο σύζυγος ή ο συνοδηγός» λέει η γυναίκα του θυματος

Ελλάδα / Τροχαίο δυστύχημα στην Ποσειδώνος: «Πρέπει να δούνε αν οδηγούσε ο σύζυγος ή ο συνοδηγός» λέει η γυναίκα του θυματος

Οι Αρχές εξετάζουν τη μαρτυρία δημοσιογράφου που βρέθηκε τυχαία στο σημείο του τροχαίου και υποστηρίζει πως η μηχανή με τους δύο αναβάτες χτύπησε άλλη μηχανή
LIFO NEWSROOM