Χανιώτισσα έκλεισε τα 110 χρόνια της

Χανιώτισσα έκλεισε τα 110 χρόνια της Facebook Twitter
0

Με μια συγκινητική εκδήλωση γιόρτασε η ενορία της στα Χανιά, τα 110α γενέθλια της Ελένης Πατεράκη, η οποία είναι βέβαια η γηραιότερη στην πόλη της Κρήτης. Τα γενέθλια της υπεραιωνόβιας γιαγιάς γιορτάστηκαν  στο κατάμεστο από κόσμο Πνευματικό Κέντρο της Ενορίας Αγίου Αντωνίου Καστελίου, της Ι.Μητροπόλεως Κισάμου & Σελίνου.

Χανιώτισσα έκλεισε τα 110 χρόνια της Facebook Twitter

Η κοινωνική λειτουργός κ. Αντωνία Δαρατσιανού, αναφέρθηκε, σύμφωνα με το flashnews.gr,  στο πρόσωπο και την ζωή της κ. Πατεράκη, η οποία όπως είπε έζησε ορφάνια, πολέμους, κακουχίες, φτώχια, στερήσεις και πολλούς θανάτους στην οικογένεια της, όμως έμεινε δυνατή και μέχρι σήμερα έχοντας πλήρη διαύγεια, δίνει σε όλους την ευχή της. Ακολούθησαν συγκινητικές αναφορές από μέλη της οικογένειας.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εργατικά ατυχήματα: θλιβερό ρεκόρ τριετίας το 2025

Ρεπορτάζ / Εργατικά ατυχήματα: θλιβερό ρεκόρ τριετίας το 2025

Το τραγικό εργατικό δυστύχημα στα Τρίκαλα επαναφέρει με ένταση τη συζήτηση για την ασφάλεια στους χώρους εργασίας. Ποιες είναι οι χρόνιες αδυναμίες πρόληψης και ελέγχου που εξακολουθούν να κοστίζουν ανθρώπινες ζωές και τι αναφέρουν τα στοιχεία ανεξάρτητης έρευνας, που καταγράφει τρομακτικό ρεκόρ θανάτων σε χώρους εργασίας το 2025.
ΝΤΙΝΑ ΚΑΡΑΤΖΙΟΥ