Χανιά: Καταγγελία για απόπειρα βιασμού ανήλικης

Χανιά: Καταγγελία για απόπειρα βιασμού ανήλικης Facebook Twitter
Φωτ.: Unsplash/Αρχείο
0

Στο μικροσκόπιο των αρχών έχει τεθεί μια καταγγελία στα Χανιά για απόπειρα βιασμού ανήλικης. 

Η υπόθεση αφορά μια 15χρονη κοπέλα και ως δράστης καταγγέλλεται ένας 17χρονος για απόπειρα βιασμού. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του zarpanews.gr το περιστατικό φέρεται να σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου σε κατάστημα εστίασης στα Χανιά. Ανάμεσα σε μια παρέα νεαρών βρισκόταν ο 17χρονος και η 15χρονη. Με βάση όσα αναφέρθηκαν τα δύο παιδιά, τα οποία φέρονται μάλιστα να ήταν υπό την επήρεια μέθης, κάποια στιγμή πήγαν στην τουαλέτα. Εκεί ο 17χρονος, σύμφωνα με την καταγγελία, φέρεται να επιχείρησε να συνευρεθεί σεξουαλικά με την 15χρονη.

Η κοπέλα από την πλευρά της φέρεται να έχασε την επαφή με το περιβάλλον και μετά με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Την υπόθεση ανέλαβε να διερευνήσει η τοπική αστυνομία. Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία η καταγγελία που έγινε για απόπειρα βιασμού, υποβλήθηκε από τους γονείς της 15χρονης και όχι από την ίδια την κοπέλα. Ίδιες πηγές αναφέρουν πως τα δύο παιδιά φέρονται να διατηρούσαν σχέση στο παρελθόν. Ο 17χρονος συνελήφθη, ενώ η αστυνομία συνέλαβε επίσης και την υπεύθυνη του καταστήματος για πώληση αλκοολούχων ποτών σε ανήλικους.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Λέκκας: Στην Αττική έχει χαθεί το 70% του δασικού ιστού από φωτιά - Να μην χάσουμε ούτε ένα δέντρο

Ελλάδα / Λέκκας: Στην Αττική έχει χαθεί το 70% του δασικού ιστού από φωτιά - Να μην χάσουμε ούτε ένα δέντρο

«Υπάρχουν πιθανότητες 70% να εκδηλωθεί μεγάλος σεισμός στην Κωνσταντινούπολη μέσα στα επόμενα πέντε χρόνια», είπε ο καθηγητής Διαχείρισης Φυσικών Καταστροφών και πρόεδρος του ΟΑΣΠ
LIFO NEWSROOM
Αστυνομικός Βουλής: «Καμία σεξουαλική κακοποίηση - Όσα ακούγονται είναι εξωφρενικά και αναληθή»

Ελλάδα / Αστυνομικός Βουλής: «Καμία σεξουαλική κακοποίηση - Όσα ακούγονται είναι εξωφρενικά και αναληθή»

Σε κατάθεση προς το πειθαρχικό συμβούλιο, ο αστυνομικός της Βουλής εξακολουθεί να αρνείται τα πάντα, υποστηρίζοντας μεταξύ άλλων ότι «όσα έχει καταγγέλλει η σύζυγός μου είναι εξωφρενικά και αναληθή
LIFO NEWSROOM