Χαλκιδική: Βελτιωμένη η εικόνα της φωτιάς στη Βουρβουρού

Χαλκιδική: Βελτιωμένη η εικόνα της φωτιάς στη Βουρβουρού Facebook Twitter
Φωτ: halkidikinews.gr
0

Βελτιωμένη είναι η εικόνα της φωτιάς που καίει σε δύσβατη περιοχή με πευκοδάσος κοντά στη Βουρβουρού της Σιθωνίας Χαλκιδικής.

Οι επίγειες δυνάμεις πυρόσβεσης έδωσαν ολονύχτια μάχη για να ανακόψουν και να περιορίσουν τη φωτιά που ξέσπασε χθες το μεσημέρι.

Στην περιοχή επιχειρούν 160 πυροσβέστες με 49 οχήματα και 7 πεζοπόρα τμήματα, ενώ συνδράμουν μηχανήματα έργου και υδροφόρες της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. 

Οι πυροσβέστες προσπάθησαν να προστατεύσουν το πευκόδασος του όρους Δραγουντέλι, όπως αναφέρει το halkidikinews.

Εφόσον κριθεί απαραίτητο, θα «σηκωθούν» εκ νέου εναέρια μέσα πυρόσβεσης. Μέχρι να πέσει το σκοτάδι, επιχειρούσαν στο σημείο 15 πυροσβεστικά αεροσκάφη και πέντε ελικόπτερα. Από τη φωτιά δεν απειλείται κατοικημένη περιοχή.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στη δημοσιότητα οι διάλογοι του ρασοφόρου με την αρχηγό του κυκλώματος ναρκωτικών

Ελλάδα / Στη δημοσιότητα οι διάλογοι του ρασοφόρου με την αρχηγό του κυκλώματος ναρκωτικών

Ο 46χρονος ρασοφόρος, πρώην μοντέλο και γνωστός YouTuber, που δηλώνει «Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος των Παλαιοημερολογιτών» φέρεται να αποθήκευε και έκλεβε τα ναρκωτικά στον Ιερό Ναό
LIFO NEWSROOM