Χαλάρωση lockdown: Πότε ανοίγουν κέντρα διασκέδασης και σχολές χορού

Γεωργιάδης: Πότε ανοίγουν κέντρα διασκέδασης και σχολές χορού Facebook Twitter
Eurokinissi
0

«Το θέμα της μουσικής στα μαγαζιά είναι καθαρά στα χέρια των γιατρών» είπε ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης.

«Η επιτροπή βλέπει κάποια κρούσματα κάθε μέρα, που αποκλιμακώνονται αλλά με αργό ρυθμό», εξήγησε ο υπουργός εξηγώντας τις αποφάσεις για τα καταστήματα εστίασης.

Σε ό,τι αφορά στα κέντρα διασκέδασης εξέφρασε την ελπίδα ότι αυτή τη βδομάδα θα βγει χρονοδιάγραμμα και για τα κέντρα διασκέδασης. «Καθόλου δεν τα υποτιμώ. Αποτελούν ένα σημαντικό κομμάτι της οικονομίας μας. Θέλω να βρεθεί ημερομηνία εξόδου. Φαντάζομαι θα μπουν με το 50+1 των εμβολιασμένων, εκεί που ανοίγουν και οι τελευταίες κατά βάση επιχειρηματικές δραστηριότητες» ανέφερε χαρακτηριστικά μιλώντας στον ΣΚΑΪ.  Εκτίμησε δε, ότι αυτό θα γίνει εντός του μήνα, καθώς τότε η Ελλάδα αναμένεται να φτάσει στο 50% των εμβολιασμών.

Για τα γυμναστήρια και τους παιδότοπους είπε ότι ανοίγει η πλατφόρμα με χρηματική ενίσχυση έως 18.000 ευρώ και μόλις τρία δικαιολογητικά, που πρέπει να υποβληθούν.

Σε ό,τι αφορά στις σχολές χορού, ο κ. Γεωργιάδης επισήμανε ότι είναι σε επικοινωνία το υπουργείο Οικονομικών για ενίσχυση των σχολών χορού, οι οποίες θα ανοίξουν 15 Ιουνίου.

Παράλληλα, αύριο 1η Ιουνίου, ανοίγει η ηλεκτρονική πλατφόρμα του νέου εξωδικαστικού συμβιβασμού ενώ μέσα στην εβδομάδα θα ανακοινωθεί το πρόγραμμα για τον τουρισμό.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ