Γυναικοκτονία στους Αμπελόκηπους: «Έλεγε ότι "μας παράτησε" και ήταν λυπημένος»

Γυναικοκτονία στους Αμπελόκηπους: «Έλεγε ότι "μας παράτησε" και ήταν λυπημένος» Facebook Twitter
Το σημείο της γυναικοκτονίας στους Αμπελόκηπους / EUROKINISSI
0

Συγκλονίζει ο αδελφός του καθ' ομολογίαν γυναικοκτόνου στους Αμπελόκηπους, για όλα όσα υποστήριζε ο δράστης μετά τη δολοφονία της συζύγου του.

Ο αδελφός του 39χρονου μιλώντας στο MEGA, αποκάλυψε πως για τουλάχιστον μία εβδομάδα, ο δράστης είχε δολοφονήσει και κρύψει στο πατάρι του σπιτιού τους στους Αμπελόκηπους την 32χρονη και σε εκείνον υποστήριζε πως τον εγκατέλειψε. Υπενθυμίζεται πως μετά τη δολοφονία, ο 39χρονος έστελνε μηνύματα από το κινητό της, παριστάνοντας την ίδια.

«Συζητάγαμε γιατί έφυγε, πώς έφυγε κι αυτά, έτσι μου έλεγε ότι "μας παράτησε" εντάξει λυπημένος ήτανε, εντάξει λέω και εγώ λογικό να είναι λυπημένος. Μας ήρθε το ταβάνι στο κεφάλι. Δεν μπορούμε να γυρίσουμε το χρόνο πίσω», ανέφερε χαρακτηριστικά ο αδελφός του.

Αποκάλυψε παράλληλα πως πλέον ο ίδιος έχει αναλάβει τα παιδιά, τα οποία όπως υποστήριξε  είναι σε κακή ψυχολογική κατάσταση. Τα δύο αγόρια, ηλικίας 9 και 12 χρονών, παρακολουθούνται από παιδοψυχολόγο και την Παρασκευή τους είπε τι συνέβη στη μητέρα τους.

«Τα παιδιά τα έχω αναλάβει εγώ. Τους μίλησα γιατί μου είπε η παιδοψυχολόγος να τους πω. Του τα είπα εχθές τι είχε συμβεί, του είπα ότι ο μπαμπάς και η μαμά είχανε ένα τσακωμό στο σπίτι όπως μου είπε η ψυχολόγος. Ο μικρός έκλαιγε λίγο, ο μεγάλος το πήρε λίγο έτσι του λέω "άμα θέλετε κάτι εγώ είμαι εδώ για οτιδήποτε"», κατέληξε.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΑΝΝΑ ΣΤΡΑΤΙΝΑΚΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Ελλάδα / Ποια είναι η Άννα Στρατινάκη: Το βιογραφικό και η πορεία της υποδιοικήτριας που παραιτήθηκε

Η παραίτησή της έρχεται λίγο μετά τη γνωστοποίηση της υπόθεσης Παναγόπουλου για υπεξαίρεση χρημάτων και την εμπλοκή του συζύγου της, αν και η ίδια στην επιστολή της αναφέρει πως παραιτείται «για οικογενειακούς λόγους υγείας»
THE LIFO TEAM
ΓΣΕΕ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΔΕΣΜΕΥΤΗΚΑΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ

Ελλάδα / Γιάννης Παναγόπουλος: «Είμαι στη διάθεση της Δικαιοσύνης» – Τι έδειξε η έρευνα για τις εταιρείες «οχήματα»

Ο Γιάννης Παναγόπουλος και έξι πρόσωπα που εμφανίζονται ως ιδιοκτήτες ή νόμιμοι εκπρόσωποι των εταιρειών αυτών, φέρονται σύμφωνα με την έρευνα, να υπεξαίρεσαν δύο εκατομμύρια ευρώ
THE LIFO TEAM
ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΙΑ ΚΙΝΑ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΝΑΤΟ

Ελλάδα / Υπόθεση κατασκοπείας: Πώς έφτασε η ΕΥΠ στα ίχνη του αξιωματικού - Έδινε πληροφορίες για ΝΑΤΟϊκά σχέδια

Ο αξιωματικός που υπηρετούσε σε θέση ευθύνης, κατηγορείται ότι συνειδητά μετέδιδε σε τρίτους άκρως απόρρητες στρατιωτικές πληροφορίες, που θέτουν σε κίνδυνο την εθνική ασφάλεια
THE LIFO TEAM