Γυναικοκτονία στον Βόλο: «Αν με βλέπει να παραδοθεί» - Έκκληση από τον θείο του 40χρονου

Γυναικοκτονία στον Βόλο: «Αν με βλέπει να παραδοθεί» - Έκκληση από τον θείο του 40χρονου Facebook Twitter
Φωτ. από το σημείο της γυναικοκτονίας στον Βόλο / ΑΠΕ - ΜΠΕ
0

Σε πλήρη εξέλιξη είναι οι έρευνες των Αρχών το τελευταίο εικοσιτετράωρο, για τον εντοπισμό του δράστη της γυναικοκτονίας στον Βόλο.

Ο 40χρονος γυναικοκτόνος, το πρωί της Παρασκευής δολοφόνησε τη 36χρονη σύζυγό του στην είσοδο της πολυκατοικίας που διέμεναν, μπροστά στα μάτια των παιδιών του και στη συνέχεια εγκατέλειψε το σημείο και τράπηκε σε φυγή.

Έκτοτε η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του, ενώ σύμφωνα με τις πληροφορίες οι Αρχές αφήνουν ανοιχτό το ενδεχόμενο να έχει δώσει τέλος στη ζωή του.

Υπενθυμίζεται πως σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛΑΣ για τη δολοφονία της 36χρονης, ο δράστης τον Ιούνιο είχε νοσηλευτεί σε ψυχιατρική κλινική έπειτα από απόπειρα αυτοκτονίας που είχε κάνει.

Την ίδια ώρα, θείος του 40χρονου μίλησε σε τηλεοπτικό κανάλι στην Αλβανία και απηύθυνε έκκληση προκειμένου ο 40χρονος να παραδοθεί στις Αρχές.

«Να παραδοθεί. Αν είχε ή όχι προβλήματα ψυχικής υγείας, δεν το γνωρίζουμε. Είχε φάκελο και λάμβανε επίδομα αναπηρίας στην Αλβανία. Εάν με βλέπει, να παραδοθεί για να μην ντροπιάσει τα παιδιά του», ανέφερε χαρακτηριστικά συμπληρώνοντας πως δε γνωρίζει τους λόγους που τον οδήγησαν στο έγκλημα.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

17 ΝΟΕΜΒΡΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΪΤ ΝΤΙΠΑΡΤΜΕΝΤ

Ελλάδα / Ένωση Δικαστών & Εισαγγελέων κατά Στέιτ Ντιπάρτμεντ: «Ατυχής η ανακοίνωση» για τον Αλέξανδρο Γιωτόπουλο

«Είναι από τις σπάνιες εκείνες φορές που υπουργείο Εξωτερικών άλλου Κράτους επιχειρεί να παρέμβει ανοιχτά στη Δικαιοσύνη της χώρας μας», αναφέρεται - μεταξύ άλλων - στην ανακοίνωση της Ένωσης Δικαστών & Εισαγγελέων
THE LIFO TEAM
ΔΙΚΗ ΤΕΜΠΗ

Ελλάδα / Δίκη για τα Τέμπη: Σήμερα η εισαγγελική πρόταση για την υποστήριξη της κατηγορίας

Στο επόμενο διαδικαστικό στάδιο εισέρχεται σήμερα η δίκη για το σιδηροδρομικό δυστύχημα των Τεμπών, με την εισαγγελέα του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Λάρισας να αναμένεται να προτείνει ποιες από τις παραστάσεις προς υποστήριξη της κατηγορίας θα γίνουν δεκτές
THE LIFO TEAM