Γρεβενά: Νέες αποκαλύψεις για τον μητροκτόνο που είχε σκοτώσει στο παρεθλόν και τη γιαγιά του

Γρεβενά: Νέες αποκαλύψεις για τον μητροκτόνο που είχε σκοτώσει στο παρεθλόν και τη γιαγιά του Facebook Twitter
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ / EUROKINISSI
0

Νέες αποκαλύψεις βλέπουν το «φως» της δημοσιότητας για τον 59χρονο, ο οποίος συνελήφθη για τη δολοφονία της 83χρονης μητέρας του στο Κοσμάτι Γρεβενών.

Ο 59χρονος είχε σκοτώσει το 1993 και τη γιαγιά του, όπως ανέφεραν στο Αθηναϊκό - Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων αστυνομικές πηγές. Για εκείνο το έγκλημα είχε καταδικαστεί και φυλακισθεί.

Ο δράστης φαίνεται πως αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα και γι' αυτό νοσηλεύτηκε σε ψυχιατρικές δομές.

Τα ευρήματα του ιατροδικαστή για τον θάνατο της 83χρονης κάνουν λόγο για «ασφυκτικό θάνατο από συμπίεση λαιμού». Ο ιατροδικαστής προσδιόρισε το χρόνο τέλεσης του εγκλήματος το μεσημέρι της περασμένης Τρίτης. Το βράδυ της ίδιας μέρας ο 59χρονος φέρεται να απευθύνθηκε σε Γραφείο Τελετών για να δρομολογήσει την κηδεία της ηλικιωμένης αναφέροντας μάλιστα ότι επρόκειτο περί αιφνίδιου θανάτου. Οι κινήσεις του όμως κίνησαν υποψίες και τελικά παραγγέλθηκε νεκροψία - νεκροτομή που αποκάλυψε το έγκλημα.

Ακολούθησαν αστυνομικές αναζητήσεις που οδήγησαν στην προσαγωγή και τη σύλληψή του.

Εξεταζόμενος από αστυνομικούς της Ασφάλειας Γρεβενών ο 59χρονος φαίνεται να κατέθεσε ότι δεν θυμάται τι έκανε. Οδηγείται στην εισαγγελέα πρωτοδικών Γρεβενών για να του απαγγελθούν κατηγορίες.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΜΑΤΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΕΦΕΣΕΙΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ

Ελλάδα / Μάτι: «Οι ΟΤΑ ασκούν εφέσεις» κατήγγειλε ο Σύλλογος Θανόντων και Εγκαυματιών - «Αποσυρόμαστε άμεσα» απαντούν

Μετά από τηλεφωνική επικοινωνία του Κυριάκου Πιερρακάκη με Νίκο Χαρδαλιά και δημάρχους Ραφήνας και Μαραθώνα, αποσύρονται οι εφέσεις για Μάτι και Μάνδρα
LIFO NEWSROOM
Ποιος είναι ο Χρήστος Μαυρίκης: Από τα «ΚΑΦΑΟ» των υποκλοπών στην απόπειρα δωροδοκίας αεροπαγίτη

Ελλάδα / Ποιος είναι ο Χρήστος Μαυρίκης: Από τα «ΚΑΦΑΟ» των υποκλοπών στην απόπειρα δωροδοκίας αεροπαγίτη

Γνωστός από τη δεκαετία του 1990 για τον ρόλο του στο σκάνδαλο των τηλεφωνικών υποκλοπών, ο Χρήστος Μαυρίκης βρίσκεται και πάλι στην επικαιρότητα, αυτή τη φορά μετά τη σύλληψή του για φερόμενη απόπειρα δωροδοκίας ανώτατου δικαστικού
LIFO NEWSROOM