Γλυφάδα: Διασωληνωμένη 70χρονη μετά από επίθεση με πέτρα από 38χρονο

ΓΛΥΦΑΔΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ Facebook Twitter
Φωτ. αρχείου: Eurokinissi
0

Διασωληνωμένη, με την κατάστασή της να χαρακτηρίζεται ως σοβαρή και κρίσιμη, είναι μία 70χρονη γυναίκα στη Γλυφάδα, η οποία το πρωί της Παρασκευής (24/10) δέχθηκε επίθεση -με πέτρα- από έναν 38χρονο άνδρα στη Β' Μαρίνα.

Η 70χρονη στη Γλυφάδα βρισκόταν στην περιοχή μαζί με φιλικά της πρόσωπα, για να ταΐσει αδέσποτες γάτες, όταν ξαφνικά δέχθηκε μία μεγάλη πέτρα στο κεφάλι με αποτέλεσμα να χάσει τις αισθήσεις της και να διακομιστεί στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) του Ασκληπιείου Βούλας.

Οι φίλες της, στη συνέχεια, ειδοποίησαν Αστυνομία και ΕΚΑΒ με τους αστυνομικούς να αναζητούν τον φερόμενο ως δράστη της επίθεσης στη Γλυφάδα και, μετά τις σχετικές περιγραφές, να τον συλλαμβάνουν λίγα μέτρα μακριά από το σημείο. 

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΟΣΜΗ ΑΕΡΙΟ ΑΤΤΙΚΗ ΕΛΕΓΧΟΣ

Ελλάδα / Οσμή αερίου στην Αττική: Άγνωστη η αιτία και η προέλευσή της - Ολοκληρώθηκαν οι έρευνες της Πυροσβεστικής

Η τελευταία ενημέρωση για την οσμή που έγινε αισθητή από το Λαγονήσι μέχρι τη Δραπετσώνα και από τη Γλυφάδα μέχρι τη Νέα Σμύρνη, την Καλλιθέα και τον Άγιο Δημήτριο
THE LIFO TEAM
ΟΣΜΗ ΑΕΡΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΓΙΑΤΡΟΣ

Ελλάδα / Οσμή αερίου στην Αττική: Τι εκτιμά καθηγητής Χημείας - Συστάσεις για τη χρήση κλιματιστικών από πνευμονολόγο

Πού μπορεί να οφείλεται η οσμή εάν αποκλειστεί η διαρροή αερίου; - Οι συστάσεις της γιατρού Σ. Τσικρικά για τη χρήση κλιματιστικών και η εκτίμηση του καθηγητή Μ. Χάλαρη για το τι μπορεί να συμβαίνει
THE LIFO TEAM