Γιούχαραν ιερέα σε εγκαίνια εκλογικού κέντρου υποψηφίου του ΣΥΡΙΖΑ στη Φλώρινα

Γιούχαραν ιερέα σε εγκαίνια εκλογικού κέντρου υποψηφίου του ΣΥΡΙΖΑ στη Φλώρινα Facebook Twitter
2

Ένταση προκλήθηκε στα εγκαίνια εκλογικού κέντρου του υποψηφίου Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας, Θόδωρου Καρυπίδη στη Φλώρινα. 

Η ένταση δημιουργήθηκε όταν ο ιερέας, που τέλεσε τον αγιασμό, έκανε λόγο για «προδοτική» Συμφωνία των Πρεσπών, η οποία έχει προκαλέσει αναβρασμό στη Βόρεια Ελλάδα.


«Με την ευκαιρία που η Εκκλησία βρίσκεται στην αναστάσιμη περίοδο και όπως μετά την προδοσία του Ιούδα ακολούθησε ο Γολγοθάς και ο Σταυρός αλλά μετά την σταύρωση ακολουθεί η Ανάσταση και ο Χριστός μας έσωσε από την προδοσία έτσι εύχομαι η πατρίδα μας να αποτινάξει το ζυγό που βρίσκεται μετά την επαίσχυντη προδοσία των Πρεσπών, να αναστηθεί η Πατρίδα από το λήθαργο που βρίσκεται και να σωθούμε από την προδοσία» είπε ο πάτερ Αναστάσιος.

Τα λεγόμενα του πατέρα Αναστασίου για τη Συμφωνία των Πρεσπών στο εκλογικό κέντρο του υποψηφίου που στηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ προκάλεσαν την έντονη αντίδραση των παρευρισκομένων οι οποίοι άρχισαν να τον αποδοκιμάζουν.

«Καλή ανάσταση στη Μακεδονία» είπε ο ιερέας, ολοκληρώνοντας το μυστήριο.

Από την πλευρά του ο κ. Καρυπίδης, ο οποίος υποστηρίζεται από τον ΣΥΡΙΖΑστην ομιλία του που ακολούθησε είπε, μεταξύ άλλων, ότι δεν θα αφήσει περιθώριο για διχαστικούς λόγους.

 

Με πληροφορίες από Neaflorina

Ελλάδα
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

2 σχόλια
Πέστα παπά!!! Τι ειρωνεία να μιλούν για διχασμό εκείνοι που δεν σεβάστηκαν την συντριπτική πλειοψηφία με το κοινό αίσθημα που τη διέπει.Και λίγα τους είπε
Ιερέας τελεί αγιασμό σε εκλογικό κέντρο πολιτικού κόμματος, ασκεί κριτική σε διακρατική συμφωνία και κάνει παραλληλισμό με το "θαύμα" της ανάστασης του δόγματος το οποίο εκπροσωπεί.Πόσα λάθη σε μια πρόταση!

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ