Γιώργος Καπουτζίδης: «Το πρωί, δεν ξυπνάω και λέω "αχ Θεέ μου, πάλι γκέι ξύπνησα"»

Ο Γιώργος Καπουτζίδης με μπορντό σακάκι Facebook Twitter
Φωτ: Πάρις Ταβιτιάν/LIFO
0

Για τον τρόπο που αντιμετωπίζεται η ομοφυλοφιλία σε σειρές και ταινίες μίλησε ο Γιώργος Καπουτζίδης.

Ο Γιώργος Καπουτζίδης παραχώρησε στην εκπομπή «Τετ-α-τετ» του Τάσου Τρύφωνος μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης, της οποίας αποσπάσματα κυκλοφόρησαν μέσω του τρέιλερ.

«Νιώθω ότι το μεγαλύτερό μου επίτευγμα είναι η ελευθερία και η ανεξαρτησία μου. Η σχέση μου με τους γονείς μου ήταν πάντα καλή. Δεν υπήρχαν, δηλαδή, ποτέ άσχημες αντιδράσεις λόγω της σεξουαλικότητάς μου», λέει ο γνωστός σεναριογράφος και ηθοποιός.

«Το κόστος, φαντάζομαι, έχει να κάνει με την εμπορικότητα που μπορεί να έχει το όνομά μου. Κάποιοι θα πουν ότι εμένα αυτός ο άνθρωπος δε μου αρέσει πια. Δε θέλω να τον ξαναδώ. Δεν πειράζει», προσθέτει σε άλλο σημείο.

Μεταξύ άλλων, ο Γιώργος Καπουτζίδης δηλώνει: «Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί πια σε όλες τις σειρές και σε όλες τις ταινίες, η ομοφυλοφιλία αντιμετωπίζεται σαν κάτι φοβερά δραματικό. Εγώ δηλαδή το πρωί, δεν ξυπνάω και λέω "αχ Θεέ μου, πάλι γκέι ξύπνησα"».

Βίντεο: Αποσπάσματα από τη συνέντευξη του Γιώργου Καπουτζίδη

Σχολιάζοντας τον χαρακτήρα του, ο Γιώργος Καπουτζίδης αναφέρει: «Σα Γιώργος είμαι εύκολος. Η δυσκολία μου είναι το "Καπουτζίδης". Μπορεί να είναι λίγο ζόρικο για τον άνθρωπο που είναι μαζί μου. Είμαι 100% ο εαυτός μου, δε χαμπαριάζω εύκολα».

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΜΑΘΗΤΡΙΕΣ ΠΤΩΣΗ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

Ελλάδα / Ηλιούπολη: Κλιμάκιο του υπουργείου Παιδείας με ψυχολόγους και κοινωνικούς λειτουργούς στο σχολείο των δύο μαθητριών

Το υπουργείο τόνισε ότι προτεραιότητα είναι «η προστασία της ψυχικής υγείας των μαθητών/τριών, των οικογενειών τους και η στήριξη της εκπαιδευτικής κοινότητας»
THE LIFO TEAM
ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΠΤΩΣΗ

Ελλάδα / Ηλιούπολη: Νέες πληροφορίες για το σημείωμα του ενός από τα δύο κορίτσια που έπεσαν από την ταράτσα

Η αναφορά στις Πανελλήνιες και όσα έχουν γίνει μέχρι ώρας γνωστά για την υπόθεση - «Ήταν μόνη της», περιγράφουν συνομήλικα κορίτσια για τη μία από τις δύο 16χρονες
THE LIFO TEAM
Επεισόδια στο ΑΠΘ: Η ανακοίνωση των πρυτανικών αρχών - «Η σημερινή επίθεση προσβάλλει την ίδια μας την υπόσταση»

Ελλάδα / Επεισόδια στο ΑΠΘ: Η ανακοίνωση των πρυτανικών αρχών - «Η σημερινή επίθεση προσβάλλει την ίδια μας την υπόσταση»

Οι πρυτανικές αρχές ζήτησαν άμεσα την εφαρμογή του νόμου, μετά το επεισόδιο στην Πολυτεχνική Σχολή, στη Νομική Σχολή και στη Σχολή Οικονομικών Επιστημών
THE LIFO TEAM