Γιατρός Τζωρτζίνας: Ο Δασκαλάκης ήξερε τις υπόνοιές μου για εγκληματική ενέργεια

Γιατρός Τζωρτζίνας: Ο Δασκαλάκης ήξερε τις υπόνοιές μου πως ο θάνατός της ήταν έγκλημα Facebook Twitter
0

Καταγγελίες από πλευράς του  Διευθυντή της ΜΕΘ Παίδων του Νοσοκομείου Ρίου, Ανδρέα Ηλιάδη, όσον αφορά στην υπόθεση θανάτων των τριών παιδιών της οικογένειας της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη

Ο κ. Ηλιάδης, σύμφωνα με τα όσα μεταφέρει το flamis.gr, ισχυρίστηκε πως είχε ενημερώσει τον πατέρα των παιδιών για τις «σοβαρές υπόνοιες» περί εγκληματικής ενέργειας. 

«Έχω ένα παράπονο, το μεγάλο παράπονο μου είναι από τον πατέρα της Τζωρτζίνας. Νομίζω ότι μετά από πολλές πολύωρες συζητήσεις που έκανα με το συγκεκριμένο, εκτός από τη μητέρα, εγνώριζε πολλά πράγματα και να σας πω ότι ήταν ενήμερος ότι είχα σοβαρές υπόνοιες ότι υπάρχει εγκληματική ενέργεια» είπε ο υγειονομικός και συνέχισε:

«Το παράπονό μου λοιπόν είναι ότι αυτός ο πατέρας, δεν με προσέγγισε, ενώ η πόρτα μου ήταν ανοιχτή. Ήμουν πάντα με το χαμόγελο. Ήμουν πάντα εκεί. Δεν ήρθε ποτέ, δεν το επιδίωξε, αντίθετα με παραπλάνησαν, με παραπλάνησαν μέσα σε μια ψεύτικη εικόνα. Νομίζω ότι με κορόιδευαν και κορόιδευαν και την εντατική, άρα τον ιερό χώρο της εντατικής που σώζονται εκεί παιδιά δεν τον σεβάστηκαν».

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ