Για τέταρτη μέρα καίει η φωτιά στο Φαλακρό Δράμας

Φωτιά στο Φαλακρό Δράμας: Πέντε εναέρια και 35 πυροσβέστες επιχειρούν για την κατάσβεση Facebook Twitter
φωτ.: Eurokinissi
0

Σε εξέλιξη παραμένει η φωτιά που ξέσπασε την Τετάρτη 17 Ιουλίου στο όρος Φαλακρό της Δράμας. Η φωτιά καίει χαμηλή βλάστηση και το δύσβατο της περιοχής δυσχεραίνει το έργο των πυροσβεστών.

Στο σημείο τη φωτιάς στη Δράμα επιχειρούν 35 πυροσβέστες με πεζοπόρα τμήματα, ενώ από αέρος συνδράμουν τρία ελικόπτερα και δύο αεροσκάφη.

Την ίδια ώρα, χωρίς ενεργό μέτωπο είναι, μετά από σχεδόν τρία 24ωρα, η φωτιά που εκδηλώθηκε το βράδυ της περασμένης Τετάρτης, 17 ιουλίου, στο όρος Πάικο Πέλλας, μετά από καταιγίδα με πολλούς κεραυνούς που έπληξε την περιοχή.

Στο σημείο παραμένει μεγάλη δύναμη της Πυροσβεστικής, ενώ το πρωί συνεχίστηκαν οι ρίψεις νερού από ένα ελικόπτερο.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Θάνατος 19χρονης στην Κεφαλονιά: «Έπεσε θύμα κυκλώματος μαστροπείας» καταγγέλλει ο πατέρας της

Ελλάδα / Θάνατος 19χρονης στην Κεφαλονιά: «Έπεσε θύμα κυκλώματος μαστροπείας» καταγγέλλει ο πατέρας της

Οι αρχές εξετάζουν αν στην υπόθεση εμπλέκονται περισσότερα άτομα - Η οικογένειά της υποστηρίζει ότι έχει στοιχεία και μαρτυρίες πως στο δωμάτιο του ξενοδοχείου υπήρχαν και άλλα άτομα
THE LIFO TEAM