Για τέταρτη μέρα καίει η φωτιά στο Φαλακρό Δράμας

Φωτιά στο Φαλακρό Δράμας: Πέντε εναέρια και 35 πυροσβέστες επιχειρούν για την κατάσβεση Facebook Twitter
φωτ.: Eurokinissi
0

Σε εξέλιξη παραμένει η φωτιά που ξέσπασε την Τετάρτη 17 Ιουλίου στο όρος Φαλακρό της Δράμας. Η φωτιά καίει χαμηλή βλάστηση και το δύσβατο της περιοχής δυσχεραίνει το έργο των πυροσβεστών.

Στο σημείο τη φωτιάς στη Δράμα επιχειρούν 35 πυροσβέστες με πεζοπόρα τμήματα, ενώ από αέρος συνδράμουν τρία ελικόπτερα και δύο αεροσκάφη.

Την ίδια ώρα, χωρίς ενεργό μέτωπο είναι, μετά από σχεδόν τρία 24ωρα, η φωτιά που εκδηλώθηκε το βράδυ της περασμένης Τετάρτης, 17 ιουλίου, στο όρος Πάικο Πέλλας, μετά από καταιγίδα με πολλούς κεραυνούς που έπληξε την περιοχή.

Στο σημείο παραμένει μεγάλη δύναμη της Πυροσβεστικής, ενώ το πρωί συνεχίστηκαν οι ρίψεις νερού από ένα ελικόπτερο.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΜΑΘΗΤΡΙΕΣ ΠΤΩΣΗ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

Ελλάδα / Ηλιούπολη: Κλιμάκιο του υπουργείου Παιδείας με ψυχολόγους και κοινωνικούς λειτουργούς στο σχολείο των δύο μαθητριών

Το υπουργείο τόνισε ότι προτεραιότητα είναι «η προστασία της ψυχικής υγείας των μαθητών/τριών, των οικογενειών τους και η στήριξη της εκπαιδευτικής κοινότητας»
THE LIFO TEAM
ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΠΤΩΣΗ

Ελλάδα / Ηλιούπολη: Νέες πληροφορίες για το σημείωμα του ενός από τα δύο κορίτσια που έπεσαν από την ταράτσα

Η αναφορά στις Πανελλήνιες και όσα έχουν γίνει μέχρι ώρας γνωστά για την υπόθεση - «Ήταν μόνη της», περιγράφουν συνομήλικα κορίτσια για τη μία από τις δύο 16χρονες
THE LIFO TEAM