Ξεκινούν οι κρουαζιέρες στην Ελλάδα από τα μέσα Μαΐου, με τις γερμανικές εταιρείες TUI και Aida να προγραμματίζουν ήδη τους καλοκαιρινούς προορισμούς.

 

Η AIDA Cruises ανακοίνωσε σήμερα ότι θα προσφέρει νέες υπηρεσίες από τις 23 Μαΐου 2021, με 7ήμερες κρουαζιέρες που αναχωρούν από την Κέρκυρα και ταξιδεύουν μέσω των ελληνικών νησιών στην Κρήτη, τη Ρόδο και τον Πειραιά.

 

Η Ελλάδα είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς διακοπών για Γερμανούς ταξιδιώτες, αναφέρουν τα Μέσα κάνοντας λόγο για το άνοιγμα του τουρισμού από τις 14 Μαΐου.

 

Για την εταιρεία Aida, η κράτηση ξεκινά στις 20 Απριλίου 2021, με 23 ημερομηνίες μεταξύ 23 Μαΐου και 24 Οκτωβρίου 2021 για να διαλέξει ο επισκέπτης. 

 

Όλες οι κρουαζιέρες πραγματοποιούνται σύμφωνα με τα βελτιωμένα πρωτόκολλα υγείας και ασφάλειας της AIDA, καθώς και με τους ισχύοντες νόμους και κανονισμούς κατά του κορωνοϊού, όπως ενημερώνει η εταιρεία.

 

Παράλληλα, η TUI Cruises θα ξεκινήσει τις κρουαζιέρες στα ελληνικά νησιά στις 13 Μαΐου από την Κρήτη, με σταθμούς είτε στη Ρόδο, τον Πειραιά και τα Χανιά, είτε στην Κέρκυρα, το Κατάκολο και τον Πειραιά. Υπάρχουν έξι ανοιχτές ημερομηνίες για τις οποίες μπορούν να γίνουν ήδη κρατήσεις.

 

Προς το παρόν και οι δύο εταιρείες ζητούν αρνητικό αποτέλεσμα από μοριακό τεστ πριν από την επιβίβαση στα κρουαζιερόπλοια, ενώ θα διενεργούν και τακτικά τεστ κατά τη διάρκεια της κρουαζιέρας.

 

Ακολουθήστε το LiFO.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο LiFO.gr