Γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου: Σβήνουν τα διακοσμητικά φώτα για όλο το χειμώνα

Γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου: Σβήνουν τα διακοσμητικά φώτα για όλο το χειμώνα Facebook Twitter
Φωτ.: YouTube.
0

Την αναστολή της καθιερωμένης σαββατιάτικης φωταγώγησης της Γέφυρας Ρίου-Αντιρρίου με τον γαλάζιο διακοσμητικό φωτισμό, από το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου και καθ’ όλη τη διάρκεια του χειμώνα ανακοίνωσε η Εταιρεία ΓΕΦΥΡΑ ΑΕ.

Εξαιρούνται οι περιπτώσεις σημαντικών εθνικών ή διεθνών επετείων, κατά τις οποίες η Ζεύξη θα φωταγωγείται για περιορισμένο χρονικό διάστημα.

Το συγκεκριμένο μέτρο, εκτός του ότι κρίθηκε απαραίτητο για την αντιμετώπιση της εν εξελίξει κρίσης, συνάδει και με τη γενικότερη περιβαλλοντική στρατηγική της εταιρείας, στην οποία δίδεται ιδιαίτερη έμφαση επί σειρά ετών.

Μέσα από την εφαρμογή νέων μέτρων και διαδικασιών διαχείρισης, αλλά και την υιοθέτηση καθημερινών πρακτικών σε όλο το φάσμα των εργασιών λειτουργίας και συντήρησης, το ανθρακικό αποτύπωμα της Γέφυρας έχει μειωθεί κατά 84,5% από το 2015 ως σήμερα.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της εταιρείας «είναι βέβαιο ότι η εικόνα της φωταγωγημένης Γέφυρας θα μας λείψει τα Σαββατόβραδα του χειμώνα, αλλά ταυτόχρονα θα μας υπενθυμίζει ότι η "θυσία" αυτή επιβάλλεται από τις περιβαλλοντικές και διεθνείς περιστάσεις».

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΛΥΚΟΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΝΗΘΑ

Ελλάδα / Λύκοι στην Πάρνηθα: Η Επιτροπή «Φύση 2000» του ΥΠΕΝ διαφωνεί με την εισαγγελική εντολή για απομάκρυνση

Επιστημονικά αδόκιμη και τεχνικά ανέφικτη κρίνεται η πρόταση για μεταφορά των λύκων – Εμπόδιο στις εισαγγελικές πιέσεις βάζει το αρμόδιο όργανο του υπουργείου Περιβάλλοντος
LIFO NEWSROOM
Δίκη για τον θάνατο του 11χρονου στις Σέρρες: Η εισαγγελέας ζητά αναβάθμιση των κατηγοριών σε κακούργημα

Ελλάδα / Δίκη για τον θάνατο του 11χρονου στις Σέρρες: Η εισαγγελέας ζητά αναβάθμιση των κατηγοριών σε κακούργημα

Καταπέλτης η αγόρευση της εισαγγελέως που ζητά παραπομπή στο Εφετείο Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης – Στο εδώλιο 11 κατηγορούμενοι για την τραγωδία στο 9ο Δημοτικό Σχολείο
LIFO NEWSROOM