Στο πλευρό της Ιωάννας Τούνη βρίσκονται πολλά δημόσια πρόσωπα που κυρίως μέσω social media εκφράζουν τη συμπαράστασή τους για την αυθαίρετη και χωρίς τη συγκατάθεσή της δημοσιοποίηση βίντεο από την προσωπική της ζωή.

 

Μεταξύ αυτών και ο διευθυντής του ελληνικού τμήματος της Διεθνούς Αμνηστίας, Γαβριήλ Σακελλαρίδης, ο οποίος χαρακτήρισε την κοπέλα «μία γυναίκα που αντιμετωπίζει με παραδειγματικό θάρρος και αξιοπρέπεια, μία τέτοια δοκιμασία που σε φέρνει σε αμηχανία, στην καλύτερη περίπτωση. Ή στην χειρότερη περίπτωση σε οδηγεί σε αυτοκτονία, οπως στην περίπτωση της Λίνας Κοεμτζή στη Θεσσαλονίκη.»

 

Ο ίδιος κατέληξε πως «η καθεμία και ο καθένας έχει τη δύναμη να νικήσει τον φόβο. Με την Τούνη λοιπόν και με την κάθε Τούνη, και τώρα και πάντα, από εδώ μέχρι την άκρη του κόσμου».

 

Αναλυτικά η ανάρτησή του: 

 

«Την Ιωάννα Τούνη δεν την γνώριζα, αλλά αυτό δεν έχει καμία απολύτως σημασία. Τώρα πλέον την ξέρω, ως μία γυναίκα που αντιμετωπίζει με παραδειγματικό θάρρος και αξιοπρέπεια, μία τέτοια δοκιμασία που σε φέρνει σε αμηχανία, στην καλύτερη περίπτωση. Ή στην χειρότερη περίπτωση σε οδηγεί σε αυτοκτονία, οπως στην περίπτωση της Λίνας Κοεμτζή στη Θεσσαλονίκη.

 

Όσο δεν υπάρχει ισχυρό θεσμικό πλαίσιο άμεσης και ολοκληρωτικής προστασίας, το "φιλοθεάμον κοινό" θα διψά για σάρκα και αίμα (αίμα ναι, όχι σπέρμα) και τα αρπακτικά της ενημέρωσης θα νιώθουν "υποχρεωμένα" να του τα προσφέρουν.

 

Η καθεμία και ο καθένας έχει τη δύναμη να νικήσει τον φόβο.

 

Με την Τούνη λοιπόν και με την κάθε Τούνη, και τώρα και πάντα, από εδώ μέχρι την άκρη του κόσμου.»

 

 

Σημειώνεται πως χθες, η 26χρονη σε βίντεο στο YouTube μίλησε για την περιπέτειά της μετά τη διαρροή αρχικά φωτογραφίας και στη συνέχεια βίντεο, αλλά και για το μπούλινγκ που υφίσταται μέσω διαδικτύου από ανθρώπους που την χαρακτηρίζουν και τη χλευάζουν για κάτι στο οποίο δεν ευθύνεται ούτε συναίνεσε.

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το LiFO.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο LiFO.gr