Φωτιά τώρα σε επιχείρηση οικοδομικών υλικών και πλαστικών στην Καλαμάτα, στη νέα είσοδο της πόλης, κοντά στον κόμβο Ζαφείρη.
Σύμφωνα με την ΕΡΤ, η φωτιά στην Καλαμάτα πήρε -γρήγορα- πολύ μεγάλες διαστάσεις, λόγω των εύφλεκτων υλικών που υπήρχαν μέσα στην αποθήκη, ενώ από την καύση εκλύονται πυκνοί, μαύροι καπνοί, καθιστώντας επικίνδυνη την εισπνοή τους για τους κατοίκους των γύρω περιοχών.
Όπως έχει γίνει γνωστό, την ώρα που εκδηλώθηκε η φωτιά δεν υπήρχε κανείς μέσα στη μάντρα. Ωστόσο, στο σημείο έσπευσε προληπτικά και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.
Φωτιά τώρα στην Καλαμάτα: Πού έχει διακοπεί η κυκλοφορία
Για την κατάσβεσή της επιχειρούν οκτώ οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με 18 πυροσβέστες, ενώ συνδράμουν ειδικό όχημα με την ομάδα ΟΑΚ, καθώς και υδροφόρες του Δήμου Καλαμάτας.
Αυτή την ώρα, συνεχίζονται οι προσπάθειες για να τεθεί υπό έλεγχο η φωτιά το συντομότερο δυνατό, ενώ έχει διακοπεί η κυκλοφορία στο ρεύμα εισόδου της Καλαμάτας στη νέα είσοδο, για λόγους ασφάλειας.
Με πληροφορίες από ΕΡΤ