Φωτιά στον Ασπρόπυργο: Μήνυμα από το 112- Διακοπή κυκλοφορίας του προαστιακού

Φωτιά στον Ασπρόπυργο: Μήνυμα από το 112- Διακοπή κυκλοφορίας του προαστιακού Facebook Twitter
0

Το 112 ήχησε για εκκένωση περιοχής, εξαιτίας της φωτιάς που ξέσπασε το πρωί της Τρίτης στον Ασπρόπυργο.

Πριν από λίγο εκδηλώθηκαν τρεις φωτιές στον Ασπρόπυργο, στις περιοχές Ρουπάκι, Λάκκα Κάτσαρη και Αμμουδιές. Λίγο μετά τις 10:00 εστάλη μήνυμα μέσω του 112, για εκκένωση της δεύτερης περιοχής. 

«Εάν βρίσκεστε στη Λάκκα Κάτσαρη απομακρυνθείτε προς Ασπρόπυργο. Δασική πυρκαγιά στην περιοχή σας», ανέφερε το μήνυμα. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι φλόγες ήδη έχουν φτάσει σε επιχειρήσεις.

Παράλληλα, εξαιτίας της φωτιάς στον Ασπρόπυργο διεκόπη η κυκλοφορία του προαστιακού στο τμήμα Κινέτα- Άνω Λιόσια, έπειτα από εντολή της πυροσβεστικής. Η αμαξοστοιχία 1309 έχει ακινητοποιηθεί στον σταθμό της Κινέτας, ενώ αναμένονται καθυστερήσεις ή ακυρώσεις δρομολογίων, σύμφωνα με ανακοίνωση της Hellenic Train. 


Στην περιοχή επιχειρούν 72 πυροσβέστες με 27 οχήματα και ρίψεις νερού πραγματοποιούν δύο ελικόπτερα. Υπενθυμίζεται ότι σήμερα είναι ακραίος ο κίνδυνος για την εκδήλωση φωτιάς σε τρεις περιφέρειες, μεταξύ των οποίων η Αττική, ενώ ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις συνεχίζουν να δίνουν μάχη στα πύρινα μέτωπα σε Έβρο, Βοιωτία, Εύβοια, Καβάλα, Ροδόπη και Κύθνο

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ