Φωτιά στο Μαρτίνο Φθιώτιδας- Εκτροπή κυκλοφορίας στην εθνική οδό Αθηνών- Λαμίας

Φωτιά στο Μαρτίνο Φθιώτιδας- Εκτροπή κυκλοφορίας στην εθνική οδό Αθηνών- Λαμίας Facebook Twitter
Πηγή φωτό lamianow
0

Φωτιά ξέσπασε νωρίς το απόγευμα στην περιοχή του Μαρτίνου, στη Φθιώτιδα, κοντά στην εθνική οδό Αθηνών- Λαμίας, που έχει κλείσει σε αυτό το σημείο.

Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε δασική έκταση από άγνωστη αιτία και εξαιτίας των πολύ ισχυρών ανέμων που πνέουν στην περιοχή εξαπλώθηκε γρήγορα σε μεγάλο μέτωπο. Η φωτιά κινείται προς την εθνική οδό, απειλώντας να την περάσει με κατεύθυνση προς το χωριό Μαρτίνο, σύμφωνα με το ΑΠΕ.

Στην εθνική οδό γίνεται εκτροπή της κυκλοφορίας των οχημάτων, στο τμήμα από το Μαρτίνο έως το Κάστρο, σύμφωνα με την Τροχαία. Στην περιοχή επιχειρούν 38 πυροσβέστες με 12 οχήματα και 2 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων.


Παράλληλα, ρίψεις νερού πραγματοποιούνται από εναέρια μέσα και συγκεκριμένα δύο αεροσκάφη και ένα ελικόπτερο, στην προσπάθεια να τεθεί υπό έλεγχο η φωτιά.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιάννης Καλλιάνος: «Το καλό παιδί τελείωσε, δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του Αττικόν»

Ελλάδα / Γιάννης Καλλιάνος: «Το καλό παιδί τελείωσε, δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του Αττικόν»

«Δεν φταις εσύ», ανέφερε ο μετεωρολόγος για τον Άδωνι Γεωργιάδη και αποκαλύπτει όλο το παρασκήνιο για την καθυστερημένη εισαγωγή του πατέρα του στη ΜΕΘ
NEWSROOM
Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

«Καμία δημόσια ή δημοτική αρχή δεν μπορεί να γνωρίζει πως συμπεριφέρεται μετά την αποχώρηση από την εργασία ή υπηρεσία του οποιοσδήποτε εργαζόμενος»
NEWSROOM
Αφρικανική σκόνη

Ελλάδα / Αφρικανική σκόνη: 15 άνθρωποι μεταφέρθηκαν στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα την Τρίτη

Λιγότεροι από τους μισούς πολίτες που μεταφέρονται καθημερινά στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα χρειάστηκαν ασθενοφόρο για να φτάσουν στα νοσοκομεία της Αττικής
NEWSROOM