Φωτιά σε διαμέρισμα στη Θεσσαλονίκη

Φωτιά σε διαμέρισμα στη Θεσσαλονίκη Facebook Twitter
0

Φωτιά εκδηλώθηκε το πρωί σε ισόγειο διαμέρισμα στις 40 Εκκλησιές Θεσσαλονίκης. Από το φλεγόμενο διαμέρισμα απομακρύνθηκαν εγκαίρως δύο νεαρής ηλικίας άτομα, ένας άνδρας και μία γυναίκα, που μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ σε νοσοκομείο, ενώ η υγεία τους δεν φαίνεται να εμπνέει ανησυχία.

Η Πυροσβεστική ειδοποιήθηκε στις 7.35 το πρωί για τη φωτιά κι έφτασε στο σημείο -επί της οδού Ζαγοράς 5- με τρία οχήματα και εννέα άνδρες. Η πυρκαγιά κατασβέστηκε και τα αίτιά της ερευνώνται.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

θηξ

Ελλάδα / Aristides Dallas Architects: Διεθνές βραβείο Architizer A+Awards για το ελληνικό αρχιτεκτονικό γραφείο

Το βραβείο αναγνωρίζει αρχιτεκτονικά γραφεία από όλο τον κόσμο, τα οποία διαμορφώνουν έναν ισχυρό τοπικά εστιασμένο αρχιτεκτονικό λόγο με διεθνή σχεδιαστική και πολιτισμική αξία.
LIFO NEWSROOM