Φλώρινα: Νεκρές μετά από τροχαίο δύο μικρές αρκούδες

Φλώρινα: Δύο μικρά αρκουδάκια νεκρά σε τροχαίο Facebook Twitter
Φωτ. Αρχείου: Eurokinissi
0

Δύο νεαρές αρκούδες ηλικίας κάτω του ενός έτους, εντοπίστηκαν νεκρές το πρωί της Δευτέρας στη διασταύρωση Αμμοχωρίου, λίγο έξω από τη Φλώρινα, από περαστικούς οδηγούς. 

Στο σημείο έφθασε αμέσως ομάδα του Αρκτούρου, που διαπίστωσε ότι πρόκειται για δύο μικρές αρκούδες φετινής γέννας, που πέθαναν μετά από τροχαίο ατύχημα. 

Οι επιστήμονες του Αρκτούρου παρατήρησαν ότι μερικές δεκάδες μέτρα από το σημείο βρισκόταν η μητέρα τους, που πιθανώς μην έχοντας καταλάβει τι έχει συμβεί, ίσως να προσπαθούσε να τις πάρει από τον δρόμο. 

Ο εκπρόσωπος του Αρκτούρου, Πάνος Στεφάνου, δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ότι «απομάκρυναν αμέσως από το σημείο τα δύο νεκρά ζώα, προκειμένου να αποφευχθεί περαιτέρω εμπλοκή με τη μητέρα, που αρνιόταν να φύγει από το σημείο όσο έβλεπε τα δύο μικρά της στον δρόμο». 

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ 

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΟΔΟΝΤΩΤΟΣ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΟΣΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ελλάδα / ΟΣΕ: Αναστέλλεται η λειτουργία του Οδοντωτού - Τι ισχύει για όσους έχουν εκδώσει εισιτήρια

Το τελευταίο διάστημα παρατηρήθηκαν σε τμήματα της τουριστικής διαδρομής έντονα φυσικά φαινόμενα που οδηγούν σε κατολισθήσεις μεγάλων και επικίνδυνων βράχων προς τις σιδηροτροχιές από τη γύρω δασική έκταση του όρους Χελμού
THE LIFO TEAM
Τι δείχνει νέα έρευνα για την Ελλάδα: οι άνδρες εμφανίζονται πολύ πιο αρνητικοί από τις γυναίκες απέναντι στην ομοφυλοφιλία

Ελλάδα / Τι δείχνει νέα έρευνα για την Ελλάδα: οι άνδρες εμφανίζονται πολύ πιο αρνητικοί από τις γυναίκες απέναντι στην ομοφυλοφιλία

Οι νόμοι μπορεί να αλλάζουν, αλλά οι κοινωνικές στάσεις όχι πάντα με τον ίδιο ρυθμό. Μια νέα έρευνα του Pew Research Center δείχνει ότι στην Ελλάδα το 40% των ανδρών θεωρεί την ομοφυλοφιλία ηθικά απαράδεκτη, έναντι 20% των γυναικών.
THE LIFO TEAM
ΕΟΔΥ ΝΕΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Ελλάδα / ΕΟΔΥ: Ορίστηκε νέο Επιστημονικό Συμβούλιο - Πρόεδρος ο Θεόδωρος Βασιλακόπουλος

Ένα επεισόδιο ανάμεσα στον μέχρι πρόσφατα πρόεδρο του ΕΟΔΥ, Χρήστο Χατζηχριστοδούλου, και μια υπάλληλο του Οργανισμού, φαίνεται ότι βρίσκεται πίσω από την παραίτηση του Συμβουλίου
THE LIFO TEAM