Eξιχνιάστηκε η ανθρωποκτονία 23χρονου Αφγανού στην Ομόνοια

Eξιχνιάστηκε η ανθρωποκτονία 23χρονου Αφγανού στην Ομόνοια Facebook Twitter
EUROKINISSI-ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ
0

Ενας Αιγύπτιος, 31 ετών, είναι ο δράστης της ανθρωποκτονίας 23χρονου Αφγανού, ο οποίος κατέληξε το βράδυ της 15ης Δεκεμβρίου 2017, σε νοσοκομείο της Αθήνας, έπειτα από συμπλοκή στην περιοχή της Ομόνοιας.

Σύμφωνα με την αστυνομία, θύμα και δράστης συνεπλάκησαν το απόγευμα εκείνης της ημέρας, στην πλατεία Θεάτρου, και μαχαίρωσαν ο ένας τον άλλο. Το θύμα διεκομίσθη σε νοσοκομείο, όπου λίγες ώρες αργότερα κατέληξε.

Όπως ισχυρίζεται ο δράστης, ο οποίος είναι άστεγος, η συμπλοκή προκλήθηκε μετά από απόπειρα του Αφγανού να τον κλέψει. Σημειώνεται, ότι ο 31χρονος είχε συλληφθεί στις αρχές Δεκεμβρίου για παράβαση του νόμου περί όπλων, αφού κυκλοφορούσε έχοντας με μαχαίρι πάνω του.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τον παρέπεμψε σε τακτικό ανακριτή.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εξαφάνιση Λόρα: Η αεροπορική επιβεβαίωσε στην ΕΛΑΣ ότι η 16χρονη ταξίδεψε στη Φρανκφούρτη

Ελλάδα / Εξαφάνιση Λόρα: Η αεροπορική εταιρεία επιβεβαίωσε στην ΕΛΑΣ ότι η 16χρονη ταξίδεψε στη Φρανκφούρτη

Η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛΑΣ εξέφρασε τη δυσαρέσκειά της για την καθυστέρηση, σημειώνοντας ότι η πληροφορία θα μπορούσε να είχε κοινοποιηθεί από τις πρώτες ώρες μετά την εξαφάνιση της
THE LIFO TEAM