Εξελίξεις στην υπόθεση του Γάλλου χορευτή: «Είχε χαράξει ονόματα στη δεξαμενή» λίγο πριν πεθάνει

Θρίλερ με τα ονόματα που χάραξε ο Γάλλος χορευτής στη δεξαμενή ενώ αργοπέθαινε στη δεξαμενή Facebook Twitter
ΠΗΓΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ / anikolouli
0

Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο «φως» για την υπόθεση με τον Γάλλο χορευτή, Τζόις Τίμοθι Ράντοτσικ, ο οποίος βρήκε μαρτυρικό θάνατο μέσα σε δεξαμενή της ερειπωμένης έπαυλης Μαυρομιχάλη στον Πειραιά.

Μέσα στη δεξαμενή οι Αρχές είχαν εντοπίσει κάποια μηνύματα του άτυχου νεαρού, τα οποία φέρεται να χάραξε με πέτρα στα τοιχώματα.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Φως στο Τούνελ» σε ένα από τα μηνύματα που είχε χαράξει αναφέρεται το όνομα του ανθρώπου που ήταν μαζί του το απόγευμα της Παρασκευής 21 Αυγούστου του 2020, που χάθηκε. Ήταν η μέρα που έφυγε από το hostel που έμενε, λίγα μόλις μέτρα απόσταση από την ερειπωμένη έπαυλη. Στο ίδιο άτομο αναφέρεται και η μάρτυρας, που μίλησε στο «Φως στο Τούνελ» από το εξωτερικό όπου βρίσκεται.

Σημειώνεται πως τον σκελετό του Τζόις βρήκαν παιδιά που έπαιζαν στην περιοχή, εννέα μήνες μετά από την εξαφάνισή του. Ο Γάλλος χορευτής επί μία ολόκληρη εβδομάδα βρισκόταν αβοήθητος χωρίς τροφή και νερό μέσα στη δεξαμενή.

Τι αποκάλυψε νέα μαρτυρία

«Βρισκόμουν στην Ελλάδα σχεδόν ένα χρόνο πριν, στα τέλη Αυγούστου. Έμενα σ’ ένα πανδοχείο κι εκεί γνώρισα έναν Γάλλο και δύο άλλες κοπέλες από τη Γαλλία. Αυτός μου είπε ότι οι δύο κοπέλες είχαν πάει στην αστυνομία για κάποιον άνδρα που είχε εξαφανιστεί από ένα άλλο πανδοχείο. Στη συνέχεια έφυγα από την Αθήνα. Διατήρησα επαφές με αυτόν τον τύπο» ανέφερε μία μάρτυρας η οποία μίλησε στην εκπομπή.

«Ήρθε στη χώρα που βρισκόμουν και μου είπε αν μπορούσε να μου εκμυστηρευτεί κάτι. Του απάντησα καταφατικά και με ρώτησε αν θυμάμαι την ιστορία με τον Γάλλο που μου έλεγε όταν ήμασταν στην Αθήνα. ''Η ελληνική Αστυνομία τον ψάχνει παντού. Νομίζω, πως τον έχουν σκοτώσει και πως ξέρω ποιος το έχει κάνει'' μου είπε», σημείωσε.

«Σύμφωνα με τα λεγόμενά του, βρισκόταν στην παραλία μπροστά από το πανδοχείο όπου έμενε αυτός και ο Joyce. Ήταν μόνος του εκεί και άκουσε κάτι ουρλιαχτά από ένα εγκαταλελειμμένο κτίριο. Στη συνέχεια ένας άλλος Γάλλος που έμενε κι αυτός στο ίδιο πανδοχείο, περνούσε από την παραλία και κρατούσε κάτι στο χέρι του. Δεν θυμάμαι αν ήταν ένα κομμάτι ξύλου ή μία ομπρέλα και προσπαθούσε να το παίξει ήρεμος, αυτό τουλάχιστον μου είπε. Στη συνέχεια πέταξε αυτό που κρατούσε και έφυγε. Ήθελα να πάω στην αστυνομία για τα πω όλα αυτά, αλλά η φίλη μου, που είναι Ελληνίδα, μου είπε να μιλήσω πρώτα στην εκπομπή σας», κατέληξε.

Μητέρα χορευτή: Από την αρχή ξέρουμε τι είχε γράψει ο Τζόις

«Από την αρχή ξέραμε τι είχε γράφει ο Τζόις», ανέφερε στην εκπομπή η μητέρα του 27χρονους χορευτή, η οποία ψάχνει απαντήσεις στο τι συνέβη τελικά στον γιο της.

«Γνωρίζουμε ότι η μάρτυρας επικοινώνησε με την εκπομπή και στη συνέχεια την κατευθύνατε και την παροτρύνατε να μιλήσει με τον δικηγόρο. Έπειτα ο δικηγόρος μας, μας ενημέρωσε γι’ αυτή τη νέα μαρτυρία. Χαιρόμαστε με την εξέλιξη γιατί απ’ την αρχή ξέρουμε τι είχε γράψει ο Τζόις στα τοιχώματα του πηγαδιού. Πιστεύουμε ότι μέχρι στιγμής δεν μας έχουν πάρει στα σοβαρά. Τώρα όμως κάποια κομμάτια ενώνονται για να συνεχιστεί η διερεύνηση της υπόθεσης. Στηριζόμαστε στα νέα στοιχεία για να δώσουν φως. Δεν θα σταματήσουμε μέχρι να μάθουμε την αλήθεια», είπε μεταξύ άλλων η Βέρα Λίμαν.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ