Επίθεση με βόμβες μολότοφ στο αστυνομικό τμήμα Ν. Ιωνίας

Επίθεση με βόμβες μολότοφ στο αστυνομικό τμήμα Ν. Ιωνίας Facebook Twitter
0

Επίθεση με βόμβες μολότοφ έκαναν άγνωστοι τα ξημερώματα της Δευτέρας, στο αστυνομικό τμήμα της Νέας Ιωνίας.

Μία ομάδα περίπου 10 ατόμων, που επέβαιναν σε μηχανές, έφτασαν έξω από το αστυνομικό τμήμα-στη συμβολή της οδού Βάρναλη με τη λεωφόρο Ηρακλείου- στις 04:00 τα ξημερώματα της Δευτέρας. Στη συνέχεια έριξαν πέντε βόμβες μολότοφ, από τις οποίες εξερράγησαν οι τέσσερις, σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΚΑΪ.

Από την επίθεση προκλήθηκαν φθορές σε τρία περιπολικά, που ήταν σταθμευμένα έξω από το αστυνομικό τμήμα, ενώ δεν σημειώθηκε τραυματισμός. Αστυνομικοί με πυροσβεστήρες έσβησαν τις φωτιές στα οχήματα, ενώ οι δράστες διέφυγαν προς τη λεωφόρο Ηρακλείου. Για την επίθεση δεν έγινε καμία προσαγωγή ή σύλληψη, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Θεσσαλονίκη: «Μας κλώτσησαν» λένε ωφελούμενοι ΚΑΠΗ για beach bars που τους αρνήθηκαν την είσοδο

Ελλάδα / Θεσσαλονίκη: «Μας έδιωξαν λες και ήμασταν πρόβατα» λένε οι ηλικιωμένοι για τα beach bars που τους αρνήθηκαν την είσοδο

Τι καταγγέλλουν ηλικιωμένοι που δικαιούνταν δωρεάν μπάνια από πρόγραμμα του δήμου - «Μας έκανε μια κίνηση με τα χέρια του θαρρείς και ήμασταν πρόβατα»
LIFO NEWSROOM
Αυξήθηκαν οι νεκροί από τροχαία στην Ελλάδα - Στην 4η χειρότερη θέση της ΕΕ

Ελλάδα / Αυξήθηκαν οι νεκροί από τροχαία στην Ελλάδα - Στην 4η χειρότερη θέση της ΕΕ

Η πιθανότητα θανάτου στο ελληνικό οδικό δίκτυο είναι τριπλάσια σε σχέση με χώρες όπως η Νορβηγία, η Σουηδία και η Μάλτα, και διπλάσια από χώρες όπως η Δανία, το Ηνωμένο Βασίλειο, το Λουξεμβούργο, η Ελβετία και η Σλοβενία
LIFO NEWSROOM