Επιστρέφουν τη σορό του Κατσίφα στην οικογένειά του - Παρέμβαση προέδρου της Αλβανίας

Επιστρέφουν τη σορό του Κατσίφα στην οικογένειά του - Παρέμβαση προέδρου της Αλβανίας Facebook Twitter
0

Μέσα στις επόμενες ώρες και το αργότερο μέχρι το πρωί της Τετάρτης, θα επιστρέψει στην οικογένεια του Κωνσταντίνου Κατσίφα η σορός του, μεταδίδει το epiruspost.gr.

Το δημοσίευμα, αναφέρει πως σύμφωνα με έγκυρες πηγές και απολύτως διασταυρωμένες πληροφορίες, ο πρόεδρος της Αλβανίας Ιλίρ Μέτα, ανταποκρίθηκε άμεσα στην επιστολή που είχε απευθύνει ο πρόεδρος του Κόμματος Ένωση Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, Βαγγέλης Ντούλες.

Ο κ. Ντούλες είχε αναδείξει την ανθρωπιστική διάσταση του θέματος, σημειώνοντας την ανάγκη να παραδοθεί η σορός του Κωνσταντίνου Κατσίφα ώστε να γίνει η κηδεία του στους Βουλιαράτες.

Ο πρόεδρος της Αλβανίας επικοινώνησε με τον βουλευτή της ομογένειας από χθες το βράδυ. Από την ώρα εκείνη οι εξελίξεις τρέχουν.

Στην εισαγγελία Βαρεών Εγκλημάτων στα Τίρανα έγινε η συνάντηση κλιμακίου συμβούλων από το επιτελείο του προέδρου στην γενική εισαγγελία του κράτους με την γενική εισαγγελέα Άρτα Μάρκου και με την συμμετοχή της προϊστάμενης της εισαγγελίας Ντονίκα Πρέλια, μεταδίδει το epiruspost.gr. 

Η εισαγγελία, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, έχει ολοκληρώσει τις διαδικασίες που αφορούν και στην ιατροδικαστική πραγματογνωμοσύνη.

Έτσι η συνάντηση των συμβούλων του προέδρου έληξε με τη δέσμευση από την πλευρά της, ότι σήμερα το βράδυ ή το αργότερο το πρωί της Τετάρτης, θα έχει υπογραφεί το πρωτόκολλο αποδέσμευσης από το νεκροτομείο των Τιράνων, ώστε η σορός να παραληφθεί από την οικογένεια του Κωνσταντίνου Κατσίφα και να ακολουθήσει η κηδεία.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ