Επιστρέφει στην Ελλάδα η Μυρτώ

Επιστρέφει στην Ελλάδα η Μυρτώ Facebook Twitter
2

Στην Ελλάδα επιστρέφει στις 23 Ιανουαρίου η 17χρονη Μυρτώ Παπαδομιχελάκη η οποία νοσηλευόταν σε κλινική της Βοστόνης μετά από βάναυση επίθεση που δέχτηκε στην Πάρο.

Στην κλινική της Βοστόνης, η 17χρονη υπεβλήθη σε επέμβαση με την παροχέτευση στον οργανισμό της ισχυρού μυοχαλαρωτικού ώστε να αντιμετωπιστούν επώδυνα περιστατικά σπαστικότητας τα οποία εμφανίζει.

Σύμφωνα με τους γιατρούς, η θεραπεία ολοκληρώθηκε με επιτυχία και τώρα η Μυρτώ θα συνεχίσει τη νοσηλεία της στο Κέντρο Αποκατάστασης και Αποθεραπείας "Animus", που βρίσκεται στη Λάρισα.

Ελλάδα
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Φοινικούντα: Νέες αποκαλύψεις για τη διπλή δολοφονία – Καταθέσεις, αντιφάσεις και η «σκιά» της κληρονομιάς

Ελλάδα / Φοινικούντα: Νέες αποκαλύψεις για τη διπλή δολοφονία – Καταθέσεις, αντιφάσεις και η «σκιά» της κληρονομιάς

Η έρευνα για τη διπλή δολοφονία στη Φοινικούντα αποκτά νέα διάσταση μετά τις σημερινές καταθέσεις. Αντιφάσεις, συγγενικές σχέσεις, οικονομικά κίνητρα και η σκιά μιας κληρονομιάς συνθέτουν ένα από τα πιο σκοτεινά κεφάλαια των τελευταίων ετών στη Μεσσηνία
LIFO NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια