Επικοινωνία Προκόπη Παυλόπουλου με στρατιωτικά φυλάκια και ποντοπόρα πλοία

Επικοινωνία Προκόπη Παυλόπουλου με στρατιωτικά φυλάκια και ποντοπόρα πλοία Facebook Twitter
EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ
0

Με επικεφαλής σε συνοριακά φυλάκια και πλοιάρχους σε ποντοπόρα πλοία επικοινώνησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Προκόπης Παυλόπουλος. 

Η επικοινωνία έγινε λίγες ώρες πριν την αλλαγή του χρόνου. Ο κ. Παυλόπουλος εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του εκ μέρους του ελληνικού λαού για το έργο που επιτελούν, ενώ στη συνέχεια αντάλλαξε ευχές για το νέο έτος.

Ειδικότερα, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας συνομίλησε τηλεφωνικώς, μεταξύ 18.00 και 18.30, με τον επικεφαλής του επιτηρητικού φυλακίου 5 στα ελληνοτουρκικά σύνορα με έδρα τη Νέα Βύσσα, με τον κυβερνήτη της Πυραυλακάτου «Υποπλοίαρχος ΡΙΤΣΟΣ (P-71)» και με τον αρχηγό του σχηματισμού των μαχητικών αεροσκαφών επιφυλακής στην 130 Σμηναρχία Μάχης.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ευχήθηκε καλή χρονιά στους στρατευμένους και τους εξέφρασε, εκτός από την αυτονόητη ευαρέσκειά του, την ευγνωμοσύνη του ελληνικού λαού για το υψηλό φρόνημα, και την αποτελεσματικότητα κατά την επιτέλεση του ιερού καθήκοντος της υπεράσπισης της εθνικής κυριαρχίας και της εδαφικής ακεραιότητας της πατρίδας μας, αλλά και της φύλαξης των ελληνικών και ευρωπαϊκών συνόρων.

Στη συνέχεια, σύμφωνα με ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της Προεδρίας, ο κ. Παυλόπουλος συνομίλησε, μέσω δορυφόρου, με τους πλοιάρχους δύο ελληνικών ποντοπόρων πλοίων που έπλεαν στον Ειρηνικό και στη Σινική Θάλασσα και αντάλλαξε μαζί τους ευχές για το νέο έτος.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΜΗΛΟΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΣΤΕ

Ελλάδα / Μήλος: Το ΣτΕ αναστέλλει την επέκταση ξενοδοχείου στον Μύτακα - Για ποιες εργασίες έδωσε «πράσινο φως»

Η αναστολή των κατασκευαστικών εργασιών ισχύει μέχρι την έκδοση οριστικής απόφασης επί της κυρίας αίτησης ακύρωσης που έχει κατατεθεί και θα συζητηθεί την 6η Μαΐου 2026
THE LIFO TEAM
ΧΑΪΔΑΡΙ ΜΑΘΗΤΡΙΑ ΠΤΩΣΗ ΣΧΟΛΕΙΟ

Ελλάδα / Χαϊδάρι: «Η 13χρονη έπεσε με το κεφάλι» - Τι δήλωσε η διευθύντρια του σχολείου

Η διευθύντρια του 7ου Γυμνασίου της περιοχής ξεκαθάρισε πως δεν τίθεται ζήτημα κατασκευαστικού προβλήματος που να σχετίζεται με την πτώση της μαθήτριας από τον πρώτο όροφο του κτιρίου
THE LIFO TEAM