Σε εφαρμογή τίθεται από σήμερα το εορταστικό ωράριο στα καταστήματα της Αττικής, τα οποία θα λειτουργήσουν τις Κυριακές 15 και 22 Δεκεμβρίου. Κλειστά θα μείνουν την Κυριακή 29 Δεκεμβρίου, σύμφωνα με την Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων Αττικής, Όμορων Νομών και Νήσων.
Ειδικότερα, από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή προτείνεται λειτουργία των καταστημάτων από τις 9 το πρωί μέχρι τις 9 το βράδυ, το Σάββατο 14, 21 και 28 από τις 9 το πρωί μέχρι τις 6 το απόγευμα και τις δύο Κυριακές 15 και 22 από τις 11 το μεσημέρι μέχρι τις 6 το απόγευμα.
Το εορταστικό ωράριο για την Τρίτη 24 (Παραμονή Χριστουγέννων) και την Τρίτη 31 (παραμονή Πρωτοχρονιάς) είναι από τις 9 το πρωί μέχρι τις 6 το απόγευμα. Την Τετάρτη 25 και Πέμπτη 26 Δεκεμβρίου 2013 και την Τετάρτη 1 και την Πέμπτη 2 Ιανουαρίου 2014 τα καταστήματα θα παραμείνουν κλειστά.
Σημειώνεται ότι την Πέμπτη 2 Ιανουαρίου 2014 τα καταστήματα θα παραμείνουν κλειστά, λόγω της απασχόλησης του προσωπικού κατά την Κυριακή 22-12-2013.
Ελλάδα /
Εορταστικό ωράριο από σήμερα

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ

Κρήτη: Βίντεο από τη στιγμή της θανατηφόρας παράσυρσης πεζού από βαν στη Χερσόνησο

Το «Φεγγάρι του Οξύρρυγχου» φώτισε την Ελλάδα – Εντυπωσιακές λήψεις από την Ακρόπολη ως τις ακτές της Ηπείρου

Η έλλειψη σεξουαλικών επαφών μπορεί να έχει θανάσιμες συνέπειες, σύμφωνα με νέα μελέτη

Λήμνος: Επιχείρηση διάσωσης για 9 παιδιά που παρασύρθηκαν με SUP στα ανοιχτά

Συλλήψεις για τη φωτιά στην Κερατέα – Αναζητείται διευθυντικό στέλεχος τοπικού παραρτήματος

σχόλια