Ο διευθύνων σύμβουλος της COSCO ανέλαβε την ανακαίνιση του ιερού ναού του Αγίου Νικολάου στον Πειραιά, σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύει ο Βηματοδότης.
Όπως αναφέρει, ο Μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ αναζήτησε παντού χρήματα αλλά δεν κατάφερε να βρει και ο μόνος που ενδιαφέρθηκε, αναλαμβάνοντας πλήρως τη δαπάνη για την ανακαίνιση του ναού ήταν «ένας Κινέζος κομμουνιστής και άθεος», όπως χαρακτηριστικά είπε ο κ. Σεραφείμ.
Σύμφωνα με τη στήλη η απάντηση για το γιατί ένας άθεος να αναλάβει την ανακαίνιση ενός ναού είναι ότι το είδε και ως προστασία της θρησκευτικής κληρονομιάς, καθώς σε θέματα πολιτισμού οι Κινέζοι έχουν πάντοτε ευαισθησίες.
Ελλάδα /
Ένας άθεος ανέλαβε την ανακαίνιση του Αγ. Νικολάου στον Πειραιά
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ
«Μπράβο που απέτυχες» - Το γράμμα ενός πατέρα στον γιο του για τις Πανελλήνιες
Eurovision 2026: «Σήμερα πονάω λίγο» - Ατύχημα για τον Akyla μετά τον Α’ Ημιτελικό
Τρεις απολαυστικοί τρόποι να επιβραδύνετε τη γήρανση του εγκεφάλου σας
Eurovision 2026: Ο εκπρόσωπος του Ισραήλ δηλώνει «σοκαρισμένος» από τις διαμαρτυρίες στον ημιτελικό
Παράσυρση 28χρονης στο Ηράκλειο: «Μακάρι να είναι καλά να πει τι στ' αλήθεια συνέβη» λέει ο 30χρονος
σχόλια