Ο διευθύνων σύμβουλος της COSCO ανέλαβε την ανακαίνιση του ιερού ναού του Αγίου Νικολάου στον Πειραιά, σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύει ο Βηματοδότης.
Όπως αναφέρει, ο Μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ αναζήτησε παντού χρήματα αλλά δεν κατάφερε να βρει και ο μόνος που ενδιαφέρθηκε, αναλαμβάνοντας πλήρως τη δαπάνη για την ανακαίνιση του ναού ήταν «ένας Κινέζος κομμουνιστής και άθεος», όπως χαρακτηριστικά είπε ο κ. Σεραφείμ.
Σύμφωνα με τη στήλη η απάντηση για το γιατί ένας άθεος να αναλάβει την ανακαίνιση ενός ναού είναι ότι το είδε και ως προστασία της θρησκευτικής κληρονομιάς, καθώς σε θέματα πολιτισμού οι Κινέζοι έχουν πάντοτε ευαισθησίες.
Ελλάδα /
Ένας άθεος ανέλαβε την ανακαίνιση του Αγ. Νικολάου στον Πειραιά
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ
Χίλαρι Κλίντον: «Ιδιαίτερα ατυχή» χαρακτήρισε την υποστήριξη του Μάθιου ΜακΚόναχι στους ανεξάρτητους υποψηφίους
Dua Lipa: Αυτό είναι το βιβλίο που κάνει συνέχεια δώρο - Ποια θα έπαιρνε μαζί της σε ένα ερημικό νησί
Φινλανδία: Το 24ωρο ριάλιτι με κουτάβια που καθήλωσε εκατομμύρια τηλεθεατές
Καρολίνα Πελενδρίτου: Οι άνθρωποι σε αντιμετωπίζουν είτε ως ήρωα είτε ως «καημένο» λέει η Παραολυμπιονίκης
Γιατρός του Χάρβαρντ αποκαλύπτει 6 φθινοπωρινές τροφές που κάνουν καλό στο έντερο
σχόλια