Εμπλοκή στην αποφυλάκιση Ριχάρδου- Δεν έχει συμφωνήσει η Εισαγγελία

Εμπλοκή στην αποφυλάκιση Ριχάρδου- Δεν έχει συμφωνήσει η Εισαγγελία Facebook Twitter
0

Εμπλοκή φαίνεται πως υπάρχει στο ζήτημα της αποφυλάκισης των 8 κατηγορουμένων για συμμετοχή σε κύκλωμα διακίνησης χρυσού, ανάμεσα τους και του ιδιοκτήτη της αλυσίδας ενεχυροδανειστηρίων «Ριχάρδος». 

Όπως έγινε γνωστό, η ανακρίτρια διαφθοράς έστειλε έγγραφο προς την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών στο οποίο γνωστοποιεί ότι δεν συντρέχουν οι λόγοι κράτησης των 8 προφυλακισμένων και ζητάει τη σύμφωνη γνώμη της Εισαγγελίας για άρση των περιοριστικών όρων.

Όμως, μέχρι στιγμής η Εισαγγελία δεν έχει δώσει ακόμη τη σύμφωνη γνώμη για την αποφυλάκιση των 8 κατηγορουμένων.

 Με αυτά τα δεδομένα οι κατηγορούμενοι παραμένουν για την ώρα κρατούμενοι. 

Αν τελικά η Εισαγγελία δε συμφωνήσει για άρση της προφυλάκισης, είναι πιθανό οι συνήγοροι των κατηγορούμενων να προσφύγουν στο Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Αθηνών, που θα κληθεί να αποφασίσει τις επόμενες μέρες. 

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το «Έθνος», φαίνεται η Εισαγγελία να έχει διαφορετική εκτίμηση για τα στοιχεία της υπόθεσης, επικαλούμενη αποφάσεις σε παρόμοιες υποθέσεις. 

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΜΗΛΟΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΣΤΕ

Ελλάδα / Μήλος: Το ΣτΕ αναστέλλει την επέκταση ξενοδοχείου στον Μύτακα - Για ποιες εργασίες έδωσε «πράσινο φως»

Η αναστολή των κατασκευαστικών εργασιών ισχύει μέχρι την έκδοση οριστικής απόφασης επί της κυρίας αίτησης ακύρωσης που έχει κατατεθεί και θα συζητηθεί την 6η Μαΐου 2026
THE LIFO TEAM