ΤΩΡΑ

ΕΛΤΑ: Πιθανές καθυστερήσεις στην καταβολή συντάξεων σε 16 περιοχές λόγω βλάβης

Κατάστημα των ΕΛΤΑ Facebook Twitter
Φωτ: EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ
0

Για καθυστερήσεις στην καταβολή συντάξεων σε 16 περιοχές της χώρας προειδοποιούν τα ΕΛΤΑ, λόγω τεχνικής βλάβης στο περιβάλλον υποστήριξης των μηχανογραφικών εφαρμογών γραφείων παρακαταθηκών στην περιφέρεια.

Ειδικότερα, τα Ελληνικά Ταχυδρομεία ενημερώνουν ότι κατόπιν ειδοποίησης που έλαβαν από το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων, αναφορικά με τεχνική βλάβη στο περιβάλλον υποστήριξης των μηχανογραφικών εφαρμογών γραφείων παρακαταθηκών στην περιφέρεια, σημειώθηκε καθυστέρηση στην προώθηση προς τα ΕΛΤΑ των αιτηθέντων χρηματικών ποσών συντάξεων για 16 περιοχές της χώρας η οποία καθυστέρηση ενδέχεται να έχει ως επίπτωση την χρονική καθυστέρηση στην καταβολή των συντάξεων.

Οι περιοχές που πιθανόν να επηρεαστούν είναι: Άρτα, Έδεσσα, Καβάλα, Καλαμάτα, Καρδίτσα, Καρπενήσι, Καρπενήσι, Κιλκίς, Κοζάνη, Κόρινθος, Λάρισα, Μεσολόγγι, Πρέβεζα, Σύρος, Τρίκαλα και Χαλκίδα.

Υπενθυμίζεται ότι πριν λίγες ημέρες, σημειώθηκε κυβερνοεπίθεση στα πληροφοριακά συστήματα μέσω κακόβουλου λογισμικού των ΕΛΤΑ. Όπως είχε αναφέρει σχετική ανακοίνωση υπήρξε άμεση αντίδραση και  έγινε αναστολή λειτουργίας του εμπορικού πληροφοριακού συστήματος.

Με πληροφορίες ΑΠΕ-ΜΠΕ
 

Ελλάδα
0

ΤΩΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ