Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης Facebook Twitter
(EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ)
2

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε, μετά την απολογία του, ο πρώην βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης.

Μετά από πολύωρη απολογία, εισαγγελέας και ανακριτής αποφάσισαν να αφήσουν ελεύθερο τον βουλευτή, στον οποίο επέβαλαν χρηματική εγγύηση 30.000 και τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της υποχρεωτικής εμφάνισης στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του τρεις φορές τον μήνα.

Ο Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης, βγαίνοντας από τα δικαστήρια, δήλωσε: «Θα σεβόμουν όποια απόφαση της Δικαιοσύνης. Ευχαριστώ τους δικηγόρους μου. Η Μακεδονία είναι ελληνική κι αυτό δεν αλλάζει».

Τον βουλευτή ανέμεναν έξω από τα ανακριτικά γραφεία περίπου δέκα άτομα, οι οποίοι όταν τον είδαν να βγαίνει και να τους κάνει το σήμα της νίκης ξέσπασαν σε χειροκροτήματα και επευφημίες.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ- ΜΠΕ

Ελλάδα
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

2 σχόλια
Αυτό που πάντως ΔΕΝ μας έπεισε στην κατάθεσή του όταν συνελήφθη, είναι ότι το περιεχόμενο της κατάθεσής του περί... "πρόδηλης απροσφορότητας" και άλλων μπαμπινιώτικων που έμαθε στο ΤΕΛ, "ΔΕΝ είναι αποτέλεσμα φοβικής αντίδρασης".Για αυτό προφανώς κρυβότανε το ίδιο ...αυθόρμητα και οικειοθελώς, όσο και όταν έκανε τις δηλώσεις στη Βουλή. Κρυβόταν από ...σεμνότητα, μη και όταν παρουσιαστεί μας κάνει να νιώσουμε μειονεκτικά μπροστά στον ...ήρωα.Όχι γιατί δεν ήθελε να δεχθεί την προσφορά μας να του στείλουμε τα παντελόνια του στο καθαριστήριο, γιατί λερώθηκαν ...αυθόρμητα.
Αναμενόμενη η αποφαση.Οταν το αδίκημα έγινε με λεκτικό τρόπο, σιγουρα οι ανακριτικές αρχες θα τον αφηναν ελευθερο υπό όρους.Εχει πλούσιο βιογραφικό στα εγκλήματα και του είναι γνώριμη ολη η διαδικασία.

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ