Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης Facebook Twitter
(EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ)
2

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε, μετά την απολογία του, ο πρώην βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης.

Μετά από πολύωρη απολογία, εισαγγελέας και ανακριτής αποφάσισαν να αφήσουν ελεύθερο τον βουλευτή, στον οποίο επέβαλαν χρηματική εγγύηση 30.000 και τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της υποχρεωτικής εμφάνισης στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του τρεις φορές τον μήνα.

Ο Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης, βγαίνοντας από τα δικαστήρια, δήλωσε: «Θα σεβόμουν όποια απόφαση της Δικαιοσύνης. Ευχαριστώ τους δικηγόρους μου. Η Μακεδονία είναι ελληνική κι αυτό δεν αλλάζει».

Τον βουλευτή ανέμεναν έξω από τα ανακριτικά γραφεία περίπου δέκα άτομα, οι οποίοι όταν τον είδαν να βγαίνει και να τους κάνει το σήμα της νίκης ξέσπασαν σε χειροκροτήματα και επευφημίες.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ- ΜΠΕ

Ελλάδα
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιάννης Καλλιάνος: «Το καλό παιδί τελείωσε, δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του Αττικόν»

Ελλάδα / Γιάννης Καλλιάνος: «Το καλό παιδί τελείωσε, δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του Αττικόν»

«Δεν φταις εσύ», ανέφερε ο μετεωρολόγος για τον Άδωνι Γεωργιάδη και αποκαλύπτει όλο το παρασκήνιο για την καθυστερημένη εισαγωγή του πατέρα του στη ΜΕΘ
NEWSROOM
Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

«Καμία δημόσια ή δημοτική αρχή δεν μπορεί να γνωρίζει πως συμπεριφέρεται μετά την αποχώρηση από την εργασία ή υπηρεσία του οποιοσδήποτε εργαζόμενος»
NEWSROOM
Αφρικανική σκόνη

Ελλάδα / Αφρικανική σκόνη: 15 άνθρωποι μεταφέρθηκαν στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα την Τρίτη

Λιγότεροι από τους μισούς πολίτες που μεταφέρονται καθημερινά στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα χρειάστηκαν ασθενοφόρο για να φτάσουν στα νοσοκομεία της Αττικής
NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
Αυτό που πάντως ΔΕΝ μας έπεισε στην κατάθεσή του όταν συνελήφθη, είναι ότι το περιεχόμενο της κατάθεσής του περί... "πρόδηλης απροσφορότητας" και άλλων μπαμπινιώτικων που έμαθε στο ΤΕΛ, "ΔΕΝ είναι αποτέλεσμα φοβικής αντίδρασης".Για αυτό προφανώς κρυβότανε το ίδιο ...αυθόρμητα και οικειοθελώς, όσο και όταν έκανε τις δηλώσεις στη Βουλή. Κρυβόταν από ...σεμνότητα, μη και όταν παρουσιαστεί μας κάνει να νιώσουμε μειονεκτικά μπροστά στον ...ήρωα.Όχι γιατί δεν ήθελε να δεχθεί την προσφορά μας να του στείλουμε τα παντελόνια του στο καθαριστήριο, γιατί λερώθηκαν ...αυθόρμητα.
Αναμενόμενη η αποφαση.Οταν το αδίκημα έγινε με λεκτικό τρόπο, σιγουρα οι ανακριτικές αρχες θα τον αφηναν ελευθερο υπό όρους.Εχει πλούσιο βιογραφικό στα εγκλήματα και του είναι γνώριμη ολη η διαδικασία.