«Έλεγχος» της αστυνομίας στον Αγ. Βασίλη- Το βίντεο της ΕΛ.ΑΣ. για τις γιορτές

«Έλεγχος» της αστυνομίας στον Αγ. Βασίλη- Το βίντεο της ΕΛ.ΑΣ. για τις γιορτές Facebook Twitter
0

«Έλεγχο» στον Άγιο Βασίλη, για την τήρηση των μέτρων για τον κορωνοϊό, κάνουν αστυνομικοί, στο βίντεο της ΕΛ.ΑΣ. για τις γιορτές.

Στο σποτ, ο Άγιος Βασίλης δείχνει μεν στους αστυνομικούς το μήνυμα που έχει στείλει στο 13033, αλλά κινδυνεύει με πρόστιμο επειδή είναι... εκτός περιφερειακής ενότητας. Τελικά όμως καλύπτεται από την «άδεια εργοδότη» που επιδεικνύει, από «τα παιδιά όλου του κόσμου».

Αξίζει να σημειωθεί ότι «πέρασμα» στο βίντεο κάνει και ένας «τροφοδιανομέας» και όχι delivery, ίσως με έμπνευση από τις δηλώσεις του Γιώργου Μπαμπινιώτη ο οποίος έχει επικρίνει τη χρήση αγγλικών όρων που έχουν επικρατήσει την περίοδο της πανδημίας.

 

«Ακόμα και ο Άγιος Βασίλης, με τους ταράνδους και τα ξωτικά του, τηρούν τα μέτρα ασφαλείας. Μάλιστα, ταξιδεύουν έχοντας όλα τα απαραίτητα έγγραφα», αναφέρει η ΕΛ.ΑΣ. σε σχετική ανάρτηση στα social media, καλώντας τους πολίτες να εφαρμόζουν τα μέτρα για τις γιορτές.

Νωρίτερα σήμερα, ο Νίκος Χαρδαλιάς προανήγγειλε ότι οι έλεγχοι της αστυνομίας θα είναι εντατικοί τις ημέρες των γιορτών, ιδιαίτερα για την τήρηση της νυχτερινής απαγόρευσης κυκλοφορίας (22:00-05:00), η οποία θα παραμείνει σε ισχύ. «Η αστυνομία θα είναι παντού», ανέφερε χαρακτηριστικά ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, τονίζοντας ότι οι έλεγχοι θα είναι ιδιαίτερα εντατικοί στα αστικά κέντρα και τις περιοχές με έντονο επιδημιολογικό φορτίο.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ